Стало відомо, хто зіграє головну чоловічу роль в серіалі «Моя улюблена Страшко»

Хто зіграв шефа в серіалі «Моя улюблена Страшко» (фото)

Телеканал 1+1 активно готується до прем’єри нового україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко» — адаптації всесвітньо відомого колумбійського серіального формату «Betty la fea» або «Ugly Betty».

Поділитися:

Минулої неділі вся країна дізналася, що головну героїню серіалу Настю Глушко зіграє молода українська акторка, випускниця майстерні Льва Сомова Ірина Поплавська. Саме 24-річна акторка, для якої ця роль перша, втілить образ милої та розумної Насті, яка влаштовується в велику косметичну компанію помічником директора.

Сьогодні стало відомо, що роль Макса Бондаренко, керівника косметичної компанії Bon Visage, втілить у серіалі відомий український актор Олександр Соколов, який добре знайомий глядачам за серіалом «Бідна Саша» та грою у Київському академічному театрі драми і комедії на Лівому березі Дніпра.

«Я дуже радий, що став частиною серіалу «Моя улюблена Страшко». Зіграти Макса Бондаренко — це цікавий та амбітний виклик. 

Мій герой веселий, товариський, прагне отримати найкраще. Звик, що все пливе до його рук, тому часто не докладає зайвих зусиль. Він схильний до авантюр, через що йому доводиться часом виходити з дуже складних ситуацій. Але йому допомагає його винахідливість. Мені імпонує, що до складних ситуацій він вміє підійти з гумором.

Впевнений, що глядачам буде цікаво спостерігати трансформацію героя, адже Настя Глушко, яка влаштувалася його асистентом, змінить його ставлення до багатьох речей та самого себе», коментує свого персонажа Олександр Соколов.

Творці серіалу розповідають, що пошуки актора на роль Максима тривали не один місяць, та зізнаються, що Олександр Соколов спочатку був затверджений на іншу роль:

«Олександр Соколов був першим затвердженим актором серіалу. Проте спочатку режисери та кастинг-директор запропонували його на роль антагоніста Георгія, певно, він часто грав ролі «поганих хлопчиків». Але коли починає складатися ансамбль, то часто відбувається магія. Так відбулося і цього разу.

Ми шукали Максима та можливість показати мужнього, вихованого, освіченого молодого шефа, який отримує свою посаду трохи зарано, бо ще морально не готовий до такої великої відповідальності і робить купу помилок. Це неоднозначний образ. Так, з одного боку, він «краш» для головної героїні, але за що саме в ньому їй так сподобалося?

Коли режисери запросили Олександра на парні проби вже з Ірою Поплавською, ми знайшли свого Макса. Нам цікаво спостерігати за цим акторським дуетом і, певні, що глядачі його теж оцінять», коментує головний продюсер фільмів та серіалів «1+1» Олена Єремєєва.

Нагадаємо, що україномовний серіал розповість історію Насті Глушко талановитої розумниці, перфекціоністки, щирої і доброї дівчини. Яка після підліткових травм у стосунках і невмілих експериментів з образами, махнула на себе рукою і вирішила, що буде крутим фінансистом і обов'язково очолить велику компанію. Для цього вона вчилася довго і наполегливо, поки інші дівчата фарбувалися і ходили на шопінг. Настя потрапляє в компанію своєї мрії, але там вона «біла ворона».

Протягом серіалу Настя буде вчитися цінувати себе, приймати, не ховати навіть від себе свої справжні цілі, і спробує повірити у взаємну любов. Також у серіалі піднімуть питання мобінгу, сексизму, об'єктивації, спілкування в інтернеті та інші проблеми, з якими сьогодні стикаються люди.

Саундтреком до серіалу став новий хіт гурту KAZKA «Красива серцем». А вже зовсім скоро глядачі 1+1 зможуть підписатися на сторінку героїні Насті Глушко в соціальних мережах, на якій підійматимуться питання булінгу, мобінгу, сексизму та інші, а також використати спеціальну маску в Instagram. 

Над виробництвом серіалу на замовлення «1+1» працює українська кінокомпанія «Кінороб». Генеральний продюсер від телеканалу «1+1» Кривицький Максим, продюсери Єремєєва Олена, Жукова Дарина, шоураннер Ніна Шуліка. Продюсери від кінокомпанії «Кінороб» Єгор Олесов, Юрій Прилипко, режисери-постановники Максим Мехеда, Аліна Бухтіярова, головний автор Ярослав Войцешек. Оператори-постановники Ярослав Пілунський, Тимофій Аврамчук. Художник-постановник Андрій Гречишкін.