Стало відомо ім'я нового актора другого сезону серіалу Школа

Школа

Харизматичний український актор виконає роль хірурга.

Поділитися:

Телеканал 1+1 розкрив ім'я ще одного нового актора, який з'явиться в прем'єрних серіях другого сезону серіалу Школа восени. Ним став український актор В'ячеслав Богушевський, який у новому сезоні виконає роль успішного хірурга Макса.

За сюжетом серіалу, Макс виховує сина, який переходить вчитися до 11 класу школи під керівництвом Катерини Анатоліївни. Крім того, герой В'ячеслава Богушевського разом із партнерами відкриває клініку хірургії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Олександр Петренко про другий сезон Школи: «Буде багато інтриг та кохання»

«Мій герой Макс зараз проживає непростий період у своєму житті. По-перше, у нього досить складні стосунки з сином, який стрімко подорослішав, а мій герой усвідомив, що навіть не помітив, як це сталося. По-друге, особисте життя теж не складається. Але завдяки тому, що син перейшов до школи, в якій відбуваються основні події, життя Макса також різко змінилось», - розповідає В'ячеслав.

Український актор В'ячеслав Богушевський відомий глядачам телеканалу 1+1 роботою над серіалом Центральна лікарня, де він виконав роль травматолога. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Школи Богдан Осадчук проникливо прочитав вірш Ліни Костенко (відео)

«Для нас було важливим знайти на цю роль харизматичного, успішного актора, який вміє себе подати. Завдання було не з легких, тому пошуки тривали, поки ми не побачили В'ячеслава. На той момент він знімався в польському серіалі у Варшаві, тому перш ніж зустрітися особисто, ми познайомилися і перші проби провели по відеозв’язку. Зйомки з В'ячеславом проходили в одній з найбільш інноваційних клінік країни, Інституті хірургії Доктора Валіхновського», - прокоментувала креативний продюсер серіалу і керівник жанрового напрямку 1+1 Продакшн Ксенія Чорна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Олександр Петренко зізнався, які дівчата йому до вподоби

Нагадаємо, у другому сезоні серіалу Школа глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, хто погрожував головній героїні Ніці в останніх серіях першого сезону, і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчинкою в школі і повернути Пашу. Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливою і суворої Дарини Петрівни, і чи зможе вона повернути владу в школі в свої руки. У нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б, в стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство в школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За кадром: Як проходили зйомки другого сезону серіалу Школа

Новини по темі