Стало відомо ім’я ведучого проекту «Танці з зірками 2017»

Танці з зірками

Про це телеведучий повідомив на своїх сторінках у соціальних мережах.

Поділитися:

Телеканал «1+1» розпочав грандіозний #танціззіркамиchallenge, в рамках якого стане відомо, які зірки візьмуть участь у легендарному проекті.

Вже сьогодні Україна нарешті дізналася, що беззмінним ведучим проекту залишиться Юрій Горбунов. Про це телеведучий повідомив на своїх сторінках у соціальних мережах, опублікувавши відео, яке і розпочало #танціззіркамиchallenge.

Десять довгих років Україна чекала на повернення легендарних «Танців з зірками». І ось цей момент настав! Тепер всім цікаво, хто кине виклик танцювальному мистецтву. Отже, пані та панове, ми починаємо #танціззіркамиchallenge, - сказав Юрій Горбунов у відео.

Юрій Горбунов передав «челендж» Наталі Могилевській , але поки головною інтригою залишається - у якій ролі повернеться до проекту співачка, яка 10 років назад підкорила глядачів незабутніми танцями.

Протягом наступних декількох тижнів зірки передаватимуть одне одному #танціззіркамиchallenge, поки глядачам не стане відомий повний зірковий склад проекту. На відео знамениті артисти продемонструють перші танцювальні па та відкриють ім’я наступного учасника «Танців з зіркамиХто візьме участь у нових «Танцях з зірками»?».

Юрій Горбунов прикрасив обкладинку журналу «Теленеделя» та в ексклюзивному інтерв’ю пригадав, як працював над легендарним проектом 10 років назад.

«Ще тоді я розумів, що це не просто справа телеканалу «1+1» або зірок, задіяних у проекті, - це справа всієї країни. Бувало, купуєш продукти на базарі, а тобі влаштовують допит: «Ну як Ви могли вигнати цю пару?». Або «Як Чапкіс міг таке сказати Руслані Писанці? Передайте йому, що народ не згоден», - розповів Юрій.

Зазначимо, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями, неповторними костюмами та інноваційним павільйоном 360⁰.

Нагадаємо, перший сезон відомого танцювального проекту здобув високу прихильність телеглядачів та став одним із найбільш рейтингових розважальних шоу в історії українського телебачення. За правилами проекту, десять професійних танцюристів складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

 Слідкуйте за #танціззіркамиchallenge.

Оновлений проект «Танці з зірками» телеглядачі «1+1» побачать вже у новому телесезоні.

Новини по темі