Стало відомо, коли покажуть продовження серіалу «Школа»

Школа
Продовження серіалу «Школа» покажуть весною 2019 року

Глядачі побачать завершальну частину другого сезону серіалу під назвою «Школа. Випускний».

Поділитися:

Минулого тижня на 1+1 завершилася перша частина другого сезону україномовного серіалу «Школа» про актуальні проблеми підлітків, фінал якої прихильники стрічки бурхливо обговорюють у соціальних мережах. Адже у завершальній серії сезону майже всі головні герої під час походу до кінотеатру потрапили до вогняної пастки: опинились зачиненими у залі палаючої будівлі. Як складуться їхні долі, стане відомо у завершальній частині другого сезону серіалу під назвою «Школа. Випускний».  Її прем’єра відбудеться наступної весни на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зізнання Лізи Василенко: 5 несподіваних фактів про акторку Школи

Як розповідає Ольга Слісаренко, головний продюсер розважальних програм телеканалу 1+1, нові серії серіалу стануть вирішальними у житті улюбленців українських підлітків

«Продовження серіалу «Школа», прем’єра якого відбудеться вже наступної весни на 1+1, буде називатися «Школа. Випускний». Ми розкажемо, як склалося життя головних героїв після фатальної пожежі та розкриємо актуальне питання для підлітків - вибір майбутньої професії та вступ до університету. Наші герої також пройдуть усі випробування випускного класу, але разом із цим, вони продовжать боротьбу за популярність серед однолітків та кохання. Пожежа стане точкою відліку у житті улюбленців глядачів, після якої вони змінять свої погляди на життя. Наприклад, все зміниться настільки, що конкурентки Лола та Ніка стануть найкращими подругами. Також стане зрозуміло, чи вдасться врятувати вагітну Дарину Петрівну, яка пішла в епіцентр полум’я, щоб знайти Тоху, та з ким залишиться Катерина Анатоліївна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка Школи Ірина Кудашова показала, як влаштувала «американську вечірку» на день народження

Варто зазначити, що перша частина другого сезону серіалу «Школа» пройшла з високими показниками: середня частка за аудиторією 18-54 (Україна) склала 11.6%, рейтинг - 3,6%. Середнє охоплення однієї серії складало понад 3 млн телеглядачів (4+, Україна). На Youtube-канал серіалу підписано понад 700 тисяч користувачів, а кожна нова серія за кілька днів досягала позначки в 1 млн переглядів. Загалом усі серії 2 сезону серіалу на цьому майданчику переглянуло понад 50 мільйонів користувачів.  Сторінка в Інстаграм серіалу @top.school за 9 місяців існування зібрала понад півмільйона підписників, а група у Viber об’єднала понад 250 тисяч фанатів.

Нагадаємо, серіал «Школа» - перший україномовний серіал про актуальні проблеми підлітків. Виробництвом стрічки займається «1+1 Продакшн». Продюсери - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Дарина Жукова, Вікторія Баранова, Ксенія Чорна, Володимир Андріюк.

Головні ролі в серіалі «Школа» виконують Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Альона Курта, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук, Данило Черкас (Вегас).

Новини по темі