Суперниці з серіалу Уламки щастя разом проводять відпустку (фото)

Зірки серіалу Уламки щастя показали знімки зі спільної відпустки.

Поділитися:

8 серпня на телекалі 1+1 відбулася прем’єра найдраматичнішого серіалу сезону Уламки щастя. Турецький серіал про любов – це історія про долю двох сімей з різних прошарків суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують дітей одна одної.

Серіал Уламки щастя надзвичайно драматичний та сповнений емоцій, однак стосунки, які склалися в акторів поза кадром, не менш емоційні.

У мережу потрапило кумедне відео зі зйомок серіалу «Уламки щастя»Нещодавно зірки турецького шоу-бізнесу Еркан Петеккая, Лейла Танлар та Нургюль Ешілчай показали кумедне відео зі зйомок серіалу Уламки щастя.

У двохвилинному ролику можна побачити, як актори «Уламки щастя» весело проводили час на знімальному майданчику – танцювали, співали та знімали смішні ролики просто у салоні автівки. Особливо прихильників здивувала поведінка Еркана Петеккая.

Окрім цього, особливі стосункиУламки щастя: Затяті суперниці відверто розповіли про погрози та особисті стосунки на знімальному майданчику склалися між виконавицями головних ролей - Аліною Боз і Лейлою Танлар. Незважаючи на те, що за сценарієм дівчата змагаються одна з одною, в житті вони подружилися.

Юна акторка зі слов'янським корінням Аліна БозЗірка серіалу «Уламки щастя» розповіла про співпрацю зі співаком Джастіном Бібером та молода звабниця Лейла Танлар показали фото зі спільного відпочинку.

Суперниці в серіалі і подруги в реальному житті вирушили разом на Балі.

Виконавиця ролі Хазал, дівчини з небагатої сім'ї, Аліна Боз на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото, як дівчата займаються серфінгом, а також кумедне відео, де Аліна Боз годує мавпочку.

Дивіться новий турецький серіал Уламки щастя – 1 серія онлайн.