Суворі чи м'які: Які методи виховання дітей кращі

Міняю жінку
09:30
Будні

Сьогодні о 22.15 на 1+1 глядачі побачать випуск реаліті Міняю жінку.

Поділитися:

Сьогодні о 22.15 телеглядачі 1+1 перенесуться до екзотичної латиноамериканської країни разом з учасницею проекту Міняю жінку та дізнаються, як живуть українці за океаном.

Так, у сьогоднішньому випуску відбудеться міжнародний обмін дружинами з України та Чилі, які  мають кардинально різні погляди на виховання дітей та розподіл обов’язків між чоловіком та дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не відкладати щастя на потім

За умовами проекту пари обміняються дружинами на 6 днів, щоб поділитись власним досвідом сімейного щастя та перейняти новий. На сьомий день вони зустрінуться і спробують переоцінити власні сімейні стосунки.

Українка Вікторія, яка візьме участь у новому обміні, вийшла заміж за галантного чилійця Марсело та вже багато років щасливо живе у теплій країні смачного вина та гострого перцю. Чоловік підкорив її своєю добротою, турботою та підтримкою. Марсело працює фінансовим директором у великій компанії та повністю забезпечує родину. Пара виховує двох дітей, приділяючи багато уваги найменшому з них, 3-річному Леону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відродитися з попелу або як почати жити заново

«У Чилі діти – особистості, навколо яких крутиться світ. Їм потрібно догоджати в усьому. А повага до жінки є невід’ємною частиною родинних стосунків», – говорить учасниця проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як конфлікти впливають на здоров'я та як їх уникнути

Другою родиною, яка візьме участь у сьогоднішньому обміні, стануть Наталя та Олександр з села Кролевець на Сумщині. Працьовита Наталя – державний службовець, яка багато часу приділяє домашнім справам, а її чоловік Олександр – механік, який захоплюється полюванням. У пари двоє вихованих дорослих синів, які звикли допомагати батькам.

Наталя з Сумщини, потрапивши до «екзотичного раю» у Чилі, отримає омріяний відпочинок від домашніх справ та спробує виховати розпещеного «прийомного» сина. Вікторія ж, уперше за довгі роки відвідавши Україну,  навчатиме українського чоловіка рівноцінному розподілу хатніх обов’язків.

Хто господар у домі – чоловік чи жінка, так які методи виховання дітей кращі – суворі чи м’які, телеглядачі дізнаються у новому випуску реаліті «Міняю жінку» вже сьогодні о 22.15 на «1+1».

Новини по темі