Священик із команди Тіни Кароль: «Пісня – це маленька проповідь»

Голос країни

За лаштунками «Голос країни 7» протоієрей Олександр Клименко розповів про свою місію на шоу.

Поділитися:

«Голос країни 7» побив рекорд телепереглядуУ неділю, 12 лютого, глядачі телеканалу «1+1» побачили четвертий епізод «Голос країни 7», який побив рекорд телеперегляду і став найбільш рейтинговою програмою за два останні сезони.

Справжній фурор на сцені «Голос країни 7» справив 33-річний протоієрей Олександр Клименко з міста Березань.

Якщо сам образ священика допоможе людям задуматися про вічне, для мене цього вже достатньо. Любов, дружба, покаяння – речі, які священик може донести, і, можливо, з його вуст вони прозвучать виразніше, – каже отець Олександр.

На сцені «Голос країни 7» отець Олександр виконав пісню Миколи Мозгового «Материнська любов», чим розвернув все тренерські крісла. Учасник розповів, що править службу в селі Недра і у в’язниці, намагаючись і там також давати людям шанс на зміну власного життя.

Зазвичай я можу зробити дуже багато зауважень по техніці вокалу, але зараз я не бачу в цьому ніякого сенсу, адже ви знаєте, для кого співаєте і чому ви це робите, – зазначила Джамала.

За словами отця, кожна пісня – це для нього маленька проповідь. Олександр Клименко не ставив собі за мету мотивувати когось приходити до храму. Він просто хоче бути нагадуванням про те, що є інший світ – світ душі.

Своїм наставником на шоу «Голос країни 7» протоієрей обрав Тіну Кароль

Я обрав ту, яка допоможе мені в вокалі й дасть професійні поради. Мені це пригодиться під час служіння, а це найголовніше – каже священик.

За лаштунками «Голос країни 7» Олександр КлименкоСтало відомо ім'я переможця «Голос країни 7» також зізнався, що його на шоу дуже підтримують дружина та троє діток. Зауважимо, що скоро священик стане батьком учетверте.

Нагадаємо, що нещодавно схожа на Тіну Кароль дівчина розвернула всі крісла тренерів.

Новини по темі