Святослав Гринчук: «Шлях до мого серця лежить через хороші жарти»

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Святослав Гринчук: «Шлях до мого серця лежить через хороші жарти»
1plus1.ua

Ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів, як уявляє ідеальний холостяцький вечір та які жінки йому подобаються.

Поділитися:

Сьогодні, 11 листопада, святкують День холостяків. Його вперше почали відзначати в Китаї, а згодом традиція розповсюдилася у всьому світі. Свято отримало таку назву, адже в Китаї дата 11.11, тобто чотири одиниці, символізує людей, що не перебувають у шлюбі.

З нагоди свята редакція 1plus1.ua поспілкувалася із холостяком Святославом Гринчуком, який розповів, що для нього ідеальний холостяцький вечір та які жінки йому подобаються.

Як би ви пояснили дитині, хто такий холостяк?

– Холостяк – це людина в тому віці, коли суспільство вимагає серйозних рішень, а він ще хоче залишатися у статусі дитини.

Простіше кажучи, холостяк – це дядько, який робить все сам: сам варить їсти, прасує сорочки, пере шкарпетки. Великий і незалежний.

Яка ваша улюблена страва і чи готуєте ви її вдома?

– Інколи доводиться готувати, але не завжди. Я не люблю веганські штучки і рибу. Люблю стейки, це нормальна чоловіча їжа. Засмажив мясо, облив соусом і все. Минулого року в одному з ресторанів довідався рецепт унікального соусу на основі сиру з пліснявою. Тож я готую вдома мясо зі смердючим сиром.

Чи подобається готувати?

– Не дуже. Готувати щодня не подобається, а от на вихідних, коли немає чим зайнятися, це досить цікаво. Пиготування їжі щодня для якоїсь кількості людей це вже зовсм не весело.

Уявіть, що є конкурс «Останній холостяк», де переможець отримує шанс не одружуватися протягом всього життя. Чи брали б участь у такому змаганні?

– Ні, це дуже дрібний приз. Холостяки – раціональні люди. Їх треба забезпечити пожиттєвим запасом їжі або домогосподарками. Хіба це приз бути холостяком до кінця життя? Давайте щось серйозніше, машину хоча б. Якби давали машину, то я б іще поторгувався.

Як ви собі уявляєте ідеальний вечір холостяка?

– З друзями в пабі або вдома з хорошим фільмом. Можливо і з PlayStation, адже це все дуже схоже на дитячі ігри. Холостяки – інфантильні люди, тому їм подобається проводити час як в юності.

Чи часто вам вдається проводити такі вечори?

– Інколи вдається. Тоді я телефоную своїм знайомим, які ще неодружені і люблять вирватися з дорослого життя і згадати безтурботні часи.

Чи є музика, яку ви слухаєте, поки ніхто не чує? Речі, які робите, поки ніхто не бачить?

– Я раніше любив важку музику. Однак коли я перебуваю з кимось на одній території, доводиться музику слухати в навушниках, аби не вигнали. Також коли граю в приставки, можу бути емоційним. Тому це ліпше робити наодинці або у великій компанії, де всі так розважаються.

А ще коли ти сам вдома, можна нічого не робити: не застеляти ліжко, розкидати одяг. Ну хто ж відмовиться від такого задоволення? Не лише для холостяків іноді приємно влаштувати анархію.

Існує стереотип, що незаміжня жінка обовязково має кота, плюбляє вино і своє крісло-качалку. Хто тоді неодружений чоловік?

– Неодружений чоловік точно не має кота, за ним потрібно доглядати, а це занадто багато мороки. У нього є телевізор з великим екраном, зручний шкіряний диван і телефон, щоб подзвонити друзям. 

Чи є у вас домашні улюбленці?

– У мене два папуги. Спершу був лише один хлостяк, однак йому стало нудно і довелося купити подругу. Папуги ідеальні: компактні, не заважають.

Які жінки вам подобаються?

– Жінка має бути впевнена в собі, мати хороше почуття гумору і розділяти мої інтереси. Це важливо, бо коли ти говориш про оперу, а вона про доміно, то просто на симпатії довго не протягнеш.

Продовжіть: шлях до вашого серця лежить через…

– Годину. Жартую. Хороші жарти.

Новини по темі