Світ навиворіт- рік в ефірі

Світ навиворіт. Україна
"Світ навиворіт" - рік в ефірі

Найбільш несподіваний проект каналу 1+1 в жанрі телеподорожей- Світ навиворіт - 11 грудня відзначив свій перший день народження - рік в ефірі!

Поділитися:

Найбільш несподіваний проект каналу "1+1" в жанрі телеподорожей- "Світ навиворіт" - 11 грудня відзначив свій перший день народження - рік в ефірі!

У 20 програмах проекту різні країни світу були представлені в незвичайному, не туристичному і непередбачуваному ракурсі. У поєднанні з незмінним оптимізмом та цікавістю ведучого, Дмитра Комарова, всі ці куточки світу стають ближче і зрозуміліше, і складається враження, що сам там побував.

"Дякую всім, хто ось вже рік разом з нами віртуально подорожує по світу, - каже Дмитро. - На момент першого ювілею "Світу навиворіт" в ефір вийшло вже більше 20 випусків, ми в деталях познайомилися з Камбоджею, а зараз продовжуємо вивертати навиворіт Індію. Що стосується циклу телепрограм, присвяченого цій країні, то його можна без перебільшень назвати найдетальнішим в СНД. Більше й детальніше поки ніхто не знімав. Дуже приємно, що програма стає популярною не тільки в Україну, а й за її межами. Наші дослідження інтернет-простору показали, що завдяки всесвітній павутині у програми вже чимало шанувальників у пострадянських республіках і серед слов'янської діаспори в інших країнах. До закінчення індійського циклу залишається буквально два випуски, після чого ми відразу поспішаємо на батьківщину людини, в Африку. Саме країнам чорного континенту буде присвячений цикл програм "Світ навиворіт-3". Африці є чим нас здивувати ...

Отже, Камбоджі був присвячений перший сезон, Індії - другий. А після виходу завершальній 16-й серії "Світу навиворіт-2" 24-го грудня, знімальна група телеканалу вирушає в нову експедицію, щоб знайти та показати найнеймовірніші місця на планеті, вже в новому циклі програм "Світ навиворіт-3".

"Світ навиворіт" - по суботах о 10.55

Новини по темі