Світське життя: Могилевська зізналася, що її пов’язує з екстресенсом Анатолієм Кашпіровським

Катерина Осадча завітала на фестиваль Слов’янський базар, де Могилевська розповіла про стосунки з Кашпіровським.

Поділитися:

Світське життя: Наталію Могилевську довів до сліз «Слов’янський базар»Світське життя відвідало музичний фестиваль Слов'янський базар, який цього року відзначає 25-річчя. З приводу ювілею організатори зібрали на одній сцені артистів, чия кар'єра тісно була пов'язана з фестивалем.

Серед членів журі та зірок, які виступали на сцені Слов’янського базару, була зіркова суддя талант-шоу Маленькі гіганти Наталія Могилевська.

Нещодавно на своїй сторінці у Facebook Наталія Могилевська опублікувала фото з відомим екстрасенсом Анатолієм Кашпіровським. Співачка розповіла Катерині Осадчій, для чого вона знайшла екстрасенса, адже він вже давно не займається лікуванням.

Я багато років дружу з Дмитром Гордоном.Діма відпочивав з Анатолієм Михайловичем і я разом вечеряла з ними, - розповіла в програмі Світське життя співачка.

Наталія Могилевська каже, що нічого не запитувала у екстрасенса, адже вона саме з тих людей, які самі можуть щось розповісти і лікуватися самостійно.

Також в інтерв’ю Катерині Осадчій співачка поділилася своїми першими враженнями після повернення на фестиваль, де вона перемогла у 1995 році.

В мене сльози на очах навіть зараз. Коли я вийшла з літака, поклонилася та поцілувала цю землю, - зворушено прокоментувала Могилевська.

Дивіться повний випуск програми Світське життя від 22 липня 2016 року.