Таємнича Анна Кошмал вперше розповіла про маленького сина

Анна Кошмал зізналась, як їй вдалося приховати вагітність | Особисте життя | 1+1
Фото: Jetsetter

Рідкісне інтерв’ю про особисте. 

Поділитися:

Про життя за лаштунками та родину акторки Анни Кошмал відомо небагато. Знаменитість майже ніколи не ділиться особистим в інтерв’ю, але Каті Осадчій вдалося її розговорити. Більше ніж рік тому Анна стала мамою, і тому ведуча скористалася нагодою розпитати її про малюка. 

Це хлопчик, назвали Михайлом. Йому вже рік і три місяці. Він — особлива дитина. Дуже рано пішов, дуже рано почав говорити.

Кошмал зізналась, що не відмовляється від допомоги няні, але й сама проводить доволі багато часу з маленьким Михайликом. Це дозволяє її графік. 

Фото: instagram/smorkovkina

Також Осадча здивувалась, як Анні вдалося приховати вагітність. Адже коли вона брала участь у зйомках, її животика не було видно, а після пологів вона швидко повернулася у робочий процес. Виявляється, секрет стрункості — у харчуванні, якого дотримується зірка: 

«Всі знають, що я веган, і не вживаю тваринного білку. Це для мене взагалі не було проблемою, я навіть не мала мети схуднути! Все відбулося дуже природно і само собою».

Акторка додала, що близькі з повагою поставилися до її вибору: 

Для того, щоб розібратися у веганстві, треба просто дізнатися більше. Є дуже багато конструктивної, логічної, обґрунтованої інформації, тому якщо люди цікавляться, знайдуть відповіді на всі свої запитання.

Нагадаємо, що глядачі 1+1 можуть побачити Анну Кошмал у новому серіалі «Великі Вуйки». Дивись з понеділка по четверг о 21:45:

Інші новини про Анну Кошмал:   

1. Анна Кошмал у купальнику ловить бурхливі морські хвилі (фото) 

2. Анна Кошмал уперше показала свою весільну сукню (фото)

3. Загадкова Анна Кошмал поділилася таємницею свого весілля

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.