Таємний коханий Наталії Могилевської з'явиться на «Ночі Суперхітів»

Таємний коханий Наталії Могилевської з'явиться на концерті «Ніч суперхітів» | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Він підтримає співачку в цей вечір.

Поділитися:

Вже 4 грудня в столичному Палаці «Україна» відбудуться зйомки великого концерту «Ніч Суперхітів», який телеканал 1+1 покаже у новорічні свята. На одній сцені зберуться найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу, які виконають хіти 2019 року. Нещодавно стало відомо, що до артистів також приєднається співачка Наталія Могилевська, яка заспіває на новорічному концерті свій головний хіт цього року – «Покохала».

«Покохала» – це головна пісня моєї осені, яка народилась неочікувано на студії. Спочатку я думала, що вона буде про маму, адже це перші слова тексту. Але відповідь з’явилася сама собою – зрозуміла, що трек буде про те, що я покохала. А вже за два тижні після її написання в моє життя прийшло справжнє кохання. Тому саме її я виконаю на великому новорічному концерті «Ніч суперхітів». Розкрию також маленький секрет – ще й зіграю на фортепіано», – розповіла артистка.

Також співачка заінтригувала, обмовившись, що її коханий чоловік з’явиться на концерті:

Я тримаю у секреті свого коханого, але він приїде на концерт, щоб підтримати мене у цей важливий вечір.

Наталія розповіла, що ще декілька років тому у неї була цікава новорічна традиція: «Я завжди на Новий рік працюю на сцені, і для мене той факт, що 31 грудня – Новий рік, не має великого значення. Раніше 30 листопада ми збиралися з друзями, з усією українською тусовкою і влаштовували дивовижне новорічне свято. До нас приходили всі артисти, які гастролюють, адже кожен з нас 31 грудня працює».

Також на концерті «Ніч суперхітів» на глядачів чекають динамічні ритми від гурту «Время и Стекло», романтичний хіт від Олега Виника, запалить сцену також популярний гурт THE HARDKISS, відома українська співачка NK подарує українсько-латиноамериканські мотиви, гурт DZIDZIO принесе багато сміху та гумору. Прима-балерина Національної Опери України, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар та прем'єр Олександр Стоянов покажуть на сцені новорічну балетну казку. Виробництво проекту здійснюватимуть творці найрейтинговіших шоу «Танці з зірками» та «Голос країни» команда великих розважальних проектів 1+1 Продакшн під керівництвом Володимира Завадюка, а режисерами-постановниками стануть Наталія Лисенкова, Наталія Ровененська і Марія Григоращенко, чия частина перфомансу для популярної американської артистки Pink викликала світовий фурор.

Побачити яскраве новорічне шоу «Ніч Cуперхітів» наживо 4 грудня в Палаці «Україна», можна купивши квитки на концерт за посиланням. Поспішайте, місць залишилось дуже мало. Телеверсія концерту покажуть в ефірі каналу 1+1 на новорічні свята.

Читай також інші новини про співачку: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5.