Таємнича учасниця Модель XL у масці показала своє обличчя

Таємнича учасниця Модель XL показала своє обличчя

Дівчині вдалося заінтригувати суддів проекту.

Поділитися:

Перший випуск сміливого проекту Модель XLУчасниця Модель XL Катерина Рибакова розповіла, чим її спантеличили судді проекту завершився на інтегруючій ноті. Так, на подіум вийшла пишна красуня у масці. Сьогодні глядачі 1+1 побачили продовження цієї історії: Ганна Іваниця з Вінниці зняла маску з допомогою суворої судді проекту Катерини Осадчої.

Тридцятирічна Ганна працює у готельному бізнесі, знає декілька іноземних мов (до речі, під час дефіле звернулася до суддів палкою італійською), проте хоче додати нових барв своєму життю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL Елізабет розповіла, чому схудла на 60 кг

Я прийшла на шоу, аби на власному прикладі показати, що краса не знає стандартів. Краса – це природність. Краса – це далеко не лише зовнішність, це і поведінка дівчини, і її мова.

«На Модель XL хочу відкрити в собі нові грані. Думаю, судді, які є професіоналами своєї справи, команда проекту зможуть мене багато чому навчити. Можливо, саме тут почнеться моя модельна кар’єра», – розповіла Ганна 1plus1.ua.

Попри те, що дівчина доволі впевнено поводилася на подіумі, досвіду у модельній сфері раніше не мала.

«Участь у реаліті-шоу – виклик для мене. Я вперше вийшла на подіум в купальнику. Раніше навіть у соцмережах не публікувала таких відвертих фото. А втім, я відкрита до нового», – зізналася Ганна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL Ріма Пенджієва: «Зайвої ваги не буває – це просто ще декілька місць для поцілунків»