Таня з серіалу Школа відверто розповіла про свої татуювання

Школа
Оля Шелбі відверто розповіла про свої татуювання
@olya_shelby

Акторка Оля Шевченко розкрила таємницю малюнків на своєму тілі.

Поділитися:

20-річна зірка серіалу Школа Оля Шевченко має два татуювання. Перше вона зробила, коли їй виповнилося 18, а друге — трохи пізніше, під час своєї першої подорожі за кордон. Акторка, відома глядачам за роллю руденької Тані, розповіла, що надихнуло її прикрасити тіло малюнками.

Зірка Школи зізналася, що рішення не було спонтанним: перш ніж відвідати тату-салон, вона розмірковувала майже 3 роки. Оля Шевченко серйозно підійшла не лише до вибору ескізу, але й довго шукала професійного майстра. Для неї було важливо, щоб він дотримувався всіх норми стерилізації та використовував якісне обладнання.

Також Оля поділилася значенням свого першого татуювання. Воно складається з напису і квітки.

«У різних ситуаціях в школі, на концертах, конкурсах, вдома я часто говорила собі «будь сильною», і текст — це перше, з чим я була абсолютно впевнена. Я побачила дуже красивий ескіз, де татуювання у вигляді квітки, а стебло складається з слів. І почала шукати значення кожної квітки і її силу.

Гвоздика латинською звучить «діантус», що перекладається як «божественна квітка». Татуювання гвоздики означає вірність, любов, материнство, перемогу, сміливість, щастя, чуттєвість.

Місце — на ребрах — Оля Шевченко обрала не випадково:

«Це було моє перше татуювання, яке дуже багато для мене значило. Але я не хотіла, що б воно було сильно помітним і вирішила зробити малюнок на ребрах біля грудей. До речі, у відкритих сукнях ду-у-уже красиво».

Фотографій свого другого татуювання у акторки немає. Проте вона розкрила таємницю: воно знаходиться за вушком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таня з серіалу Школа поділилася цілями на наступний рік

Новини по темі