Тарас Тополя написав пісню для актора серіалу «Школа»

Школа
 Тарас Тополя з гурту Антитіла написав пісню для нового актора «Школи»

За сюжетом нового сезону, учні 10-Б створюють музичний гурт Faces, а першою піснею музичного колективу стала композиція With you. Її автором став лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя.

Поділитися:

У перших серіях другого сезону україномовного серіалу прем’єра якого днями відбулась на каналі 1+1, глядачі познайомились із новими героями, учнями 10-Б класу. Ролі новеньких у школі виконали фіналіст вокального проекту «Голос.Діти-3» Андрій Бойко, учасниця «Голос.Діти-4» Ніно Басілая, актори Михайло Онопрієнко та Михайло Мельничук.

За сюжетом, учні 10-Б створюють музичний гурт Faces, першою піснею якого стала композиція With you. Її написав лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя у творчому тандемі з Максимом Сиволапом.

Музикант та автор саундтреку серіалу TDME («Там, де ми є») розповів про те, як створювалась нова лірична пісня для героїв «Школи»:

«Після дуже органічної співпраці нашого гурту і серіалу «Школа» у першому сезоні, до нас звернулися продюсери стрічки і запропонували створити ще одну ліричну пісню для нового героя, і ми звичайно погодилися.  Хоча демо-версія майбутньої композиції була створена ще декілька років тому, робота над фінальною версією пісні почалася лише нещодавно. Ми були у турі Америкою і записали на телефон виконання треку під час підготовки до чергового виступу. Одразу після концерту відправили її продюсерам «Школи», і вона їм сподобалася.

Вірю, що пісня стане хітом, адже Андрій чудово її виконує

 

Нагадаємо, нещодавно відбулася прем’єра другого сезону серіалу «Школа» на телеканалі «1+1». У нових серіях стрічки герої будуть змагатися за популярність у школі. Також глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчинкою в школі.

Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса, і від кого вагітна його колишня кохана Мері.

Дивіться другий сезон серіалу «Школа» з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі «1+1».

Також серіал можна переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Новини по темі