TAYANNA відмовилась від участі в Нацвідборі на Євробачення-2019: Відома причина

Голос країни
TAYANNA зізналась, чому не братиме участь в Нацвідборі на Євробачення-2019
@tayanna_reshetnyak

Співачка зробила несподівану заяву напередодні жеребкування.

Поділитися:

Учора відбулося жеребкування, яке визначило порядок виступів українських виконавців у Національному відборі на Євробачення-2019. Проте склад претендентів представляти нашу країну на масштабному пісенному конкурсі несподівано змінився. Співачка TAYANNA повідомила, що не буде втретє виходити на сцену Нацвідбору. Рішення зірка прокоментувала на своїй сторінці в Instagram:

«Бiльше я не братиму участь в Національному відборі на Євробачення. Вiрю, що так буде краще для всіх. Сподiваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумiнням. Iнодi всесвіт не дає тобi чогось не тому, що ти цього не заслуговуєш, а тому, що ти заслуговуєш чогось іншого. Аби це пiдтвердити, вiдчуваю, що саме зараз я маю зробити цей вибір».

@tayanna_reshetnyak

TAYANNA впевнена, що її місце має зайняти учасник, якому квиток до Ізраїлю потрібний більше.

«Я поважаю та люблю всю нашу команду, яка вірить в мене та весь цей час робила все, щоб ми досягнули цієї амбітної мети. Але я кажу Ні.

Досить. Наразі я поринаю в те, що мене дiйсно захоплює — запис нового альбому та пiдготовку до сольного концерту.

Співачка подякувала усім за підтримку та зізналась, що саме це додає їй сил і надихає.  

Музичний продюсер Нацвідбору-2019 Руслан Квінта спростував чутки про конфлікт між командою та TAYANNA і невдовзі повідомив ім’я зірки, яка змагатиметься за перемогу замість Тетяни Решетняк. Місце співачки займе артистка MARUV.

@maruvofficial

Нагадаємо, цього року в Нацвідборі на Євробачення-2019 візьмуть участь і зірки Голосу країни. У першому півфіналі 9 лютого співатимуть VERA KEKELIA та YUKO, а у другому 16 лютого — KAZKA, Ivan NAVI і LAUD.

Новини по темі