Телеканал "1+1" покаже серіал Родичі

Телеканал "1+1" покаже серіал Родичі

Пре'єра серіалу Родичі відбудеться весною

Поділитися:

Цієї весни в ефірі телеканалу 1+1 відбудеться прем'єра нового 8-серійного серіалу Родичі (Родственнички) виробництва студії Квартал 95.

Головний герой "Родичів", заслужений пенсіонер Михайло Іванович Воропаєв, живе один у заміському будинку, у якому колись жила його дружня сім'я – дружина і троє дітей: старша Леся, середній син Ігор і молодший Сергій. Дружина Михайла Івановича померла приблизно 10 років тому, діти роз'їхались ще раніше. Батько розуміє, що сини посварились давно, багато років не спілкуються один з одним і просто розігрують перед батьком нормальні сімейні стосунки.

За допомогою хитрощів Михайло Іванович намагається примирити рідних братів, і врешті-решт зрозуміти – коли між братами трапиться розлад і що стане його причиною.

"Родичі - це інша історія, більш драматична, на відміну від наших комедійних і улюблених глядачами Сватів. Це історія стосунків кровних родичів, із якої колись пішли тепло та близькість. І через роки ці люди намагаються все повернути і знову стати родиною, по-справжньому близькими і рідними людьми.

Перед нами, авторами, стояла непроста задача, зробити кіно смішним та проникливим одночасно, при цьому не допустивши зайвих повчань. У Родичах є над чим і посміятись, і призадуматись. Для мене це історія про вибір чоловіка. Про те, як інколи важко розірватись між кар'єрою та сім'єю. Чоловіки часто ховаються за відмовку, що їхня постійна занятість на роботі -  це все заради сім'ї і дітей. А коли діти підростають, з'ясовується, що їм було необхідно зовсім інше: турбота та участь у їхньому житті.

Наш серіал Родичі - про пошук здорового балансу у житті кожної людини між кар'єрою  і родиною, між часом та увагою, яку необхідно розумно і гармонійно розподіляти", - прокоментував режисер Андрія Яковлев.

Зйомки серіалу Родичі проходили влітку і восени 2015 року. Головні ролі виконали українські актори – Віра Кобзар, Катерина Кістень, Віталій Іваненко, Олеся Жураковська. Голову родини зіграв Олександр Фіклістов, а ролі братів Ігоря та Дмитра – Дмитро Суржиков і Джемал Тетруашвілі. Над серіалом працювала велика творча команда студії Квартал 95. Продюсери проекту – Володимир Зеленський, Андрій Яковлев, Борис Шефір та Сергій Шефір.