Телеканал 1+1 покаже нову мелодраму За правом любові

Телеканал 1+1 покаже нову мелодраму За правом любові
1plus1.ua

Прем'єра восьмисерійної любовної історії – вже сьогодні.

Поділитися:

Сьогодні о 20:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нової восьмисерійної мелодрами За правом любові. Саундтреком стрічки стала пісня учасника проекту Голос країни Арсена Мірзояна «Поцілуй».

У центрі сюжету – двоє найкращих друзів Петро та Микола, які закохалися в одну дівчину – Анну. Серед двох хлопців вона обирає Петра, з яким планує пов’язати майбутнє життя. Микола, у свою чергу, змушений змиритися із щастям друзів. Єдиний, хто не може прийняти вибір Петра, - це його матір, якій завжди не подобалась Анна.

Тож коли її син через трагедію втрачає пам'ять, вона скористається цим, аби змусити Петра розпочати нове життя. Анна, яка переконана, що її чоловік загинув, шукатиме підтримки у давнього друга Миколи. Проте, одна випадкова зустріч змушує усіх героїв стрічки згадати минуле та змінити своє майбутнє.

Ролі у стрічці виконали: Анастасія Іванова, Вадим Головко, Олександр Рудько та Ольга Радчук, Володимир Заєць, Павло Москаль, Акмал Гурезов, Борис Книженко та інші.

Над створенням стрічки працювала команда Арт формс продакшн. Режисером серіалу стала Майа Сомова, автор ідеї – Тетяна Гнєдаш. Продюсери мелодрами – Тетяна Гнєдаш та Дарина Жукова.