Телеканал 1+1 працює над новою мелодрамою «У неділю рано зілля копала»

Телеканал 1+1 випустить новий серіал «У неділю рано зілля копала»
1plus1.ua

Вже скоро глядачі побачать новий український серіал.

Поділитися:

Незабаром на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нової 24-серійної мелодрами У неділю рано зілля копала виробництва кінокомпанії Star Media. Автором ідеї стала популярна українська письменниця Ірен Роздобудько, відома своєю роботою над серіалами «Родинні зв’язки», «Вирок ідеальної пари», повнометражного фільму «Поводир» та багато інших. 

За сюжетом стрічки молодий та перспективний етнограф-аспірант Максим приїжджає у 1993 році у село Русалино збирати старовинний фольклор для своїх праць. Вмовила його приїхати в це село студентка Люба, адже в Русалино мешкає її тітка Варвара, а місцевість славиться тим, що у ній збережено багато давніх пісень, обрядів.  Дівчина щиро вірить, що їхня наукова подорож допоможе їм зблизитися, адже вона неймовірно закохана в Максима. Люба і не здогадується,  що тут Максим познайомиться із циганкаю Радою, яка на все життя вкраде його серце.   

Головні ролі у стрічці виконали зірка серіалу «Хазяйка» - Катерина Варченко,  Вікторія Полторак, Дмитро Пчела, Андрій Ланд, популярна акторка Олеся Жураківська, Артур Логай, Анна Сагайдачна, Ксенія Мішина, керівник циганського театру Романс Ігорь Крикунов.  Також, в серіалі знялися Андрій Ісаєнко, Лілія Нагорна, Маргарита Бахтина, Ірина Мельник, Тамара Антропова, Оксана Воронина, Катерина Кистень, Юрій Яковлєв-Суханов, Ігор Назаров, Людмила Крикунова, Юлія Шугар, Мирослав Павліченко, Сергій Новиченко.

Головний автор сценарію – Наталія Нікішина, режисер-постановник стрічки – Олександр Тіменко, оператор-постановник - Олександр Сєдов. Продюсерами серіалу стали Владислав Ряшин, Галина Храпко та Дарина Жукова.

Прем’єра серіалу У неділю рано зілля копала відбудеться вже незабаром на телеканалі 1+1.