Телеканал «1+1» розширює серіальну лінійку та запускає 11 нових проектів

Телеканал «1+1» розширює серіальну лінійку та запускає 11 нових проектів

Телеканал «1+1» продовжує розвивати напрям власного серіального виробництва.

Поділитися:

Цього літа стартують зйомки 20-серійної теленовели «Хороший хлопець». За сюжетом молодий хлопець опиняється у в'язниці, взявши на себе злочин своєї коханої. Але незабаром виходить на свободу по умовно-достроковому. Він вирушає до своєї дівчини, але по дорозі зустрічає її і дізнається, що вона вийшла заміж за багатого чоловіка.

На сценарій нас надихнув корейський серіал, але ми вдихаємо в нього інше життя. Так само було і з «Хазяйкою» - сильно адаптованою історією, яка з мексиканської теленовели перетворилася на соціальну драму, стала коротше, реалістичніше», - зазначила в інтерв'ю порталу« Детектор медіа» головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва.

Крім того, в інтерв'ю Олена Васільєва розповіла про найближчі плани каналу «1+1» на виробництво власних серіалів. Зокрема, цього літа стартують зйомки нових комедійних проектів – «Догори дригом» та «Субота». Також цієї осені «Sister's production» на замовлення каналу «1+1» починає зйомки 8-серійного проекту «Сувенір з Одеси» за книгою одеського автора Валерія Смирнова.

Зазначимо, канал «1+1» також продовжує роботу в напрямку екранізації культових українських творів. Слідом за мелодрамою «Катерина» – адаптації поеми Тараса Шевченка на сучасний лад, і епічною драмою «Століття Якова» за мотивами однойменного роману Володимира Лиса, в планах каналу екранізація роману «Чорний ворон» за мотивами живого класика української літератури Василя Шкляра.

"Чорний ворон" – екранізація сучасного українського класика про події Холодноярської республіки, які є принциповими для створення нового конструктивного способу історії України. Неможливо переоцінити значення перекодування історичних подій. Тому що зараз є радянська версія української історії і є популярне розуміння, що це все неправда, – зазначила Олена Васільєва. – Оповідь з причинно-наслідковими зв'язками дає людям відчуття, що вони розуміють свою історію не із заперечення, а з утвердження.

Після успіху 4-серійної мелодрами «Все одно ти будеш мій» «1+1 Продакшн» зняв ряд нових 4-серійних проектів – «Біженка», «Випадкових зустрічей не буває», «Папараці», «Гроза над Тихоріччям», прем'єра яких скоро відбудеться в ефірі «1+1».

Як заявлялося раніше, цієї осені канал «1+1» покаже нові комедійні серіали – «Кандидат» («1+1 Продакшн»), «"Найкращий" тиждень мого життя» (продакшн «Імперія Добра» під керівництвом Антона Лірника), а також «Село на мільйон» («1+1 Продакшн»).

Нагадаємо, за результатами першого півріччя 2016 року телеканал «1+1» очолив ТОП-6 українських телеканалів одразу за двома основними аудиторіями: частка «1+1» по аудиторії 18-54 (50К +) зросла на 7% до 10.2%, зростання по аудиторії 18-54 (Україна) склало 2% до 11.9%. Зберегти лідерські позиції і збільшити глядацьку аудиторію телеканалу «1+1» багато в чому вдалося саме завдяки серіалам власного виробництва, зокрема «Хазяйка» і другий сезон комедії «Останній москаль». Повний текст інтерв'ю за посиланням.