Ольга Фреймут визначить рівень поширеності ВІЛ-інфекції у Маріуполі

Фінальний випуск програми «Новий інспектор Фреймут. Міста» буде присвячений прифронтовому Маріуполю.

Поділитися:

У проекті «Новий інспектор Фреймут. Міста» Ольга ФреймутОльга Фреймут разом з командою експертів і таємних агентів проінспектувала 7 міст України, кожне з яких отримало свій бал від телеведучої.

Фінальний, восьмий, випуск програми буде присвячений особливому місту, про яке кожен українець чує майже щодня. Сьогодні о 22:00 на «1+1» Ольга Фреймут перевірить прифронтовий Маріуполь.

Телеведуча проінспектує лікарню швидкої допомоги, яка прийняла понад 10 тис. бійців за останні два роки та дізнається, чи отримують військові речі, які передають волонтери

Під час інспекції Маріуполя, Ольга Фреймут познайомилась з талановитими учнями технічного ліцею, власні винаходи яких здатні змінити екологічне становище у світі. Так, вихованка ліцею разом з викладачем визначили, що деякі комахи здатні знищувати поліетилен. Чим вразять умови навчання дітей Ольгу Фреймут, телеглядачі побачать вже у сьогоднішньому випуску.

В рамках перевірки безпеки Маріуполя Ольга Фреймут звернула увагу на проблему поширення ВІЛ-інфекції серед жителів. Так, згідно статистичних даних, Донецька область є лідером серед інших регіонів України за цим показником.

За допомогою експерименту телеведуча дізнається обсяги проблеми та визначить, яка кількість жителів Маріуполя є ВІЛ-інфікованою. Крім того, Ольга Фреймут дізнається, чи поширені у місті інтимні послуги та чому дівчата погоджуються продавати себе.

Цікаво, що мер Маріуполя не приховує власні статки. Ольга Фреймут дізнається, скільки коштує його костюм та змусить міського голову зробити неочікуване зізнання.

Відверте зізнання мера міста та все, що вразило Ольгу Фреймут та її команду у Маріуполі, телеглядачі побачать вже сьогодні о 22:00 на «1+1» у фінальному випуску проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста».

Нагадаємо, після інспекцій телеведучої у містах сталися позитивні зміни. Так, у Бердянську зробили ремонт у школі №9, у Хусті виділили кошти на ремонт пологового будинку, в Полтаві відремонтували аварійну будівлю, а у Херсоні міська влада звернула увагу на рівень безпеки на вулицях міста.