Тетяна Вербицька розкрила секрет, як залишатися стрункою, якщо ти працюєш кондитером

Тетяна Вербицька про десерти, спокуси та кохання

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua суддя шоу Король десертів Тетяна Вербицька розповіла про свою місію на проекті, а також розкрила секрет, як залишатися стрункою, якщо ти працюєш кондитером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розповіла, як захопилася кулінарією в декреті

«Моя місія – показати, що кондитерська справа може зробити людей щасливими. Кондитерська справа – це стильно, цікаво, це збуджує. Це дуже чуттєва річ. І я бачу своєю метою – притягнути якомога більше уваги до моєї професії. Зробити її популярною та підняти її рівень», - коментує свою місію на проекті Король десертів Тетяна Вербицька. 

Суддя стверджує, що будучи кондитером, потрібно себе тримати у руках, організовувати себе і бачити речі наперед. Тоді ти залишатимешся у гарній фізичній формі. У житті є чимало спокус, кожен має вибір і несе за ного відповідальність:

Щоб спробувати і відчути смак, достатньо однієї десятої від чайної ложечки. Тому, якщо дійсно спробуєш, нічого не станеться. Однак якщо це буде більше, ніж просто спробувати – то дійсно є ризик набрати вагу. 

@tetyana_verba

Крім того, Тетяна розповіла, що найбільше у кондитерській справі її надихають французькі кондитери – рівнем своєї роботи, якістю її виконання, смаком.

«Кожного місяця, коли вони до нас приїздять, я почуваюся закоханою і просто тану в емоціях. Це дійсно спокушає - коли людина настільки круто виконує свою роботу! Така в мене робота – бути звабленою десертами французьких кондитерів». 

Дивіться нові випуски шоу Король десертів щосереди о 21:30 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Панкейк-сюрприз із кремом шантілі від Тетяни Вербицької