Суддя Модель XL розповіла про конкуренцію із стандартними моделями

Тетяна Мацкевич про успіх у модельному бізнесі та особисте

Поділитися:

Член журі реаліті Модель XL модель плюс сайз з Латвії Тетяна Мацкевич прикрасила обкладинку журналу «Арт-мозаїка» і в ексклюзивному інтерв'ю розповіла, чим для неї є проект:

«Наш проект - демонстрація того, що всі жінки прекрасні, незалежно від їхніх форм, зросту і кольору волосся. Всі наші сміливі учасниці - джерело впевненості для тих, хто комплексує через своє тіло або інші «недоліки», які вони самі собі придумали. Особисто для мене це найкращий приклад бодіпозитиву, якому я присвятила важливу частину свого життя. Тепер це частина мене, моя гордість і безцінний досвід, але водночас і велика відповідальність».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 дівчат plus size з Instagram, які надихають

Модель плюс сайз з дев'ятирічним досвідом розповіла, що в модельному бізнесі дівчата з пишними формами і стандартною фігурою не конкурують.

«Чи існує конкуренція між стандартними і моделями плюс сайз? Ні, такої конкуренції я не спостерігала, кожен працює на свій ринок. Моделі плюс сайз менш затребувані, ніж стандартні, але це цілком нормально. Ще ситуація дуже залежить від країни: на заході в Європі і навіть в Азії індустрія плюс сайз дуже добре розвинена. Відповідно, там моделі цього напрямку більш затребувані і навіть часто отримують гонорар більший, ніж стандартні моделі», - зазначає Тетяна.

Як відомо, Тетяна Мацкевич не тільки популярна в світі модель плюс сайз, але і щаслива мати двох дітей. У відвертому інтерв'ю модель розповіла, як познайомилася зі своїм чоловіком:

«Своє кохання я зустріла, коли моя кар'єра якраз розвивалася. Познайомилися ми дуже банально - в нічному клубі, але була цікава деталь - на нього поклала око моя подруга. Спочатку ми з ним просто дружили, але потім приятельські стосунки переросли в кохання. Майбутній чоловік знав, що я модель, але не зовсім розумів, що це означає. Зараз він дуже підтримує мене і щиро радіє моїм успіхам в кар'єрі».

Нагадаємо, прем'єра революційного проекту Модель XL вже 31 жовтня о 22.00. Компанію в кріслах членів журі Тетяні Мацкевич складуть дизайнер Андре Тан, ведуча Катерина Осадча та суддя Танців з зірками Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus size Тетяна Мацкевич показала фото з весілля