Тетяна Мацкевич та учасниці Модель XL розповіли, як їх цькували за зовнішність

Тетяна Мацкевич та учасниці Модель XL розповіли історії, що зворушують до сліз

Дівчата поділилися історіями, що зворушують до сліз.

Поділитися:

Учора глядачі 1+1 побачили черговий випуск реаліті-шоу Модель XL. Десять учасниць проекту оселилися в заміському будинку, де на них чекала суддя проекту, відома у світі модель plus size Тетяна Мацкевич. Саме їй дівчата змогли відкритися та розповіли щемливі історії з власного життя про комплекси, образи, які виникали через їхню зайву вагу. Тетяна Мацкевич своєю чергою поділилася з дівчатами особистими переживаннями.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За яку учасницю Модель XL ви вболіваєте? (опитування)

ТЕТЯНА МАЦКЕВИЧ

«Моделі plus size проходять через шквалу негативу. У моєму житті цього негативу було дуже багато. «Ти жирна», «о Боже, погляньте на її коліна», «у неї чотири підборіддя», – такі коментарі я чула на свою адресу. Чесно, спершу переймалася. Але мені комфортно у своєму тілі, я всіх люблю, я це маю випромінювати. Потрібно мати стержень. Це непросто. До цього справді потрібно прийти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель plus size Тетяна Мацкевич провела майстер-клас із позування (відео)

МАРІЯ ПАВЛЮК

«Після народження дитини я подивилася на себе у дзеркало і сказала мамі: «Як я буду з чоловіком жити? Я щаслива, що маю дитину, але як на мене дивитиметься чоловік?». Після пологів я важила 104 кг. Мені здавалося, що обличчя було моє, а тіло чуже. Чоловік чесно сказав мені, що потрібно трохи схуднути, адже що про нього подумають знайомі. Дуже складно, коли не маєш підтримки рідних людей. Найбільше наснаги мені додає те, що моя дитина любитиме мене будь-якою».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL розповіла, як переконала чоловіка відпустити її на шоу

ВІКТОРІЯ ЩЕЛКО

«Я їхала на проект, чуючи у спину від рідних, що нічого не варта. «Ти ніхто, ти нічого не зможеш», – сказали мені. Але я вирішила взяти участь у цьому шоу й стати кращою – не для них, а для себе».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця конкурсу краси серед plus-size вийшла на подіум у поліцейській формі

ІРИНА ДЕМЧУК

«У школі образи стали для мене нормою. Люди, яким я нічого поганого не зробила, знущалися з мене, могли розірвати мої книжки. Я не з заможної родини, нам було неспроста купити ті книжки».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL Ірина Демчук: «Кожен мусить мати право бути гарним»

Так учасниці Модель XL відкрилася по-новому і глядачам, і одна одній. Опісля вони мусили пройти два складних випробування: вийти на вулицю Києва у купальниках та з словами-образами, котрі колись чули про себе, а також продефілювати у спідній білизні.

Учора шоу залишили дві дівчини – Катерина Рибакова та Анна Секацька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Модель XL Катерина Рибакова розповіла, чим її спантеличили судді проекту

Катерина Рибакова

Анна Секацька