Тімур Мірошниченко: «Працювати у «Сніданку з 1+1» було моєю давньою мрією»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Тімур Мірошниченко відзначає першу річницю роботи в команді Сніданку з 1+1 – 1+1

Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Ірина Гулей привітали Тімура Мірошниченка з першою річницею у «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

На початку квітня Тімур Мірошниченко відзначає першу річницю роботи в команді «Сніданку з 1+1» на каналі 1+1 Україна. Саме рік тому ведучий приєднався до ранкового шоу, а до цього пропрацював півтора року у денному шоу «Твій день».

«Тімур для нас вже давно як рідна людина», — прокоментував Єгор Гордєєв, вітаючи колегу.

Тімур Мірошниченко 1+1

«Я потрапив у ранкове шоу у воєнні часи. У березні-квітні-травні «Сніданок» був чи не єдиний промінчик світла і надії на українському телебаченні. Для глядачів це був певний сигнал, що попри всі жахи перших місяців війни, ми маємо жити, маємо бути сильними, гуртуватися, допомагати один одному. «Сніданок» став точкою опори для всіх, хто його творив і, звісно для тих, хто його дивився. Перші тижні ми взагалі його «на колінках» робили, тому що багато хто з команди або опинився в окупації в передмісті й не зміг потрапити на роботу або виїхав з Києва», – каже Тімур Мірошниченко.

Тімур Мірошниченко 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко розповів, як його діти перейшли на українську мову

Ведучий згадує, що то були дуже круті місяці роботи. Команда показувала дійсно те, що болить, за що переживають, чим захоплюються, чим пишаються мільйони українців. Це був рік українського героїзму.

«Я багато років мріяв потрапити у «Сніданок». Це ж було і залишається найкрутіше ранкове шоу країни. Свого часу, десь років шість назад, був на кастингу, але тоді не пройшов. Звісно, засмутився. А зараз скажу – всьому свій час, так мало бути», – говорить з усмішкою Мірошниченко.

Тімур Мірошниченко 1+1

Вітаючи колегу, Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс і Ірина Гулей подарували йому зворушливий подарунок – іменні марки з «Укрпошти» з фотографіями Тімура, його колег та сім’ї. Футболку від українського бренду із красномовним принтом про український борщ. Це своєрідний «привіт», натяк від Руслана Сенічкіна, який дуже чекає, коли Тімур на кухні «Сніданку» зварить борщ за сімейним рецептом. А також колекційну українську монету «В єдності сила».

Зараз Тімур Мірошниченко разом з Іриною Гулей веде другий «Сніданок» – продовження ранкового шоу з 10 до 11 ранку.

«Я Ірину знаю давно – вона ж раніше працювала за кадром над програмою. Мені з нею легко і комфортно. Іра весела, кумедна дівчина. Дуже відповідальна, переживає перед кожним ефіром. Я її з цього приводу трохи підтролюю», — зізнається Тімур.

Тімур Мірошниченко 1+1

Нагадаємо, що Тімур Мірошниченко віднедавна також веде й програму «Життя Відомих Людей» (ЖВЛ) разом із Вірою Кекелією на 1+1 Україна.

Підписуйтесь на офіційну сторінку Тімура Мірошниченко на Фейсбук.

Дивіться рецепт авторської піци з сиром від Руслана Сенічкіна та Тімура Мірошниченко:

Новини по темі