Тіна Кароль і Євген Лебедин знімуться разом у фільмі

Тіна Кароль і Євген Лебедин знімуться разом у фільмі

Знімається музичний фільм за участю Тіни Кароль та переможця проекту "Маленькі гіганти" Євгена Лебедина. Це справжній подарунок для глядачів телеканала "1+1". Добра різдвяна історія, яка запам'ятається. 

Поділитися:

 

Знімається музичний фільм за участю Тіни Кароль та переможця проекту "Маленькі гіганти" Євгена Лебедина. Це справжній подарунок для глядачів телеканала "1+1". 

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" - унікальний кінопроект, що розповість про багатовікові традиції і духовні цінності. В ньому забуті автентичні українські колядки та щедрівки набудуть сучасного звучання в незвичайних постановках та приголомшливих історичних декораціях.

За сюжетом казки, Тіна Кароль виступає в ролі матері, берегині українських традицій, яка напередодні Різдва розповідає своєму сину історію про вічні цінності, про боротьбу добра і зла, світла і пітьми. Роль сина зіграє 7-річний хлопчик з великим серцем, переможець "Маленьких гігантів" Євген Лебедин.

Герої переносяться в казковий світ Різдва, поза часом і простором, де з'єдналися минуле і сьогодення, де любов - вічна, чудеса - реальні, а добро незмінно перемагає зло, що ніколи не спить.

"Це казкова історія про те, що темрява завжди десь поруч, але вибір істинного шляху залежить від кожного з нас, головне - відкрити свою душу назустріч світлу і зберігати в серці віру. Адже перемога добра в душі навіть однієї людини здатна змінити цілий світ", - каже Тіна Кароль.

Казкові розповіді будуть плавно перетікати в музичні номери - стародавні українські колядки та щедрівки вперше прозвучать в сучасних аранжуваннях, не втративши своєї автентичності у виконанні Тіни Кароль. У кожну пісню команда проекту вдихне нове життя за допомогою унікальних постановок та спецефектів.

Мелодією казки стане композиція "Щедрик" в новому несподіваному звучанні, яку співачка виконає спільно з всесвітньо відомим дитячим хором.

Атмосфера казкового Різдва у фільмі буде передана за допомогою складних декорацій і унікальних костюмів, які створені для фільму кращими українськими дизайнерами.

Особливістю даного музичного фільму стало те, що зйомки проходять на території Національного заповідника "Софія Київська". Варто зазначити, що це перші масштабні кінозйомки на території святині за роки незалежності України.

"Софія Київська - серце і душа Києва. Вона зберігає безліч культурних і духовних цінностей нашого народу. Ми щасливі, що отримали унікальну можливість знімати різдвяний фільм в цьому історичному місці.", - Говорить Володимир Завадюк, креативний продюсер проекту.

Над виробництвом різдвяного фільму працює команда "1+1 Продакшн" на чолі з Вікторією Лезіною.

В ефірі телеканалу "1+1" музичний фільм можна буде побачити на Святвечір 6 січня 2016 року.

Пропонуємо подивитися перший тизер фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль":

Новини по темі