«Хороший хлопець» Кирило Дицевич прийшов підтримати Тіну Кароль на «Голос країни-7»

Голос країни

Виконавець головної ролі найкращого серіалу цієї весни вийшов на сцену з величезним букетом квітів .

Поділитися:

Стало відомо, хто потрапив у фінал «Голосу країни 7»Минулої неділі у прямому ефірі телеканалу «1+1» відбувся півфінал найбільш масштабного вокального проекту України «Голос країни-7», в рамках якого фіналістами стали Олександр Клименко з команди Тіни Кароль, Віра Кекелія з команди Сергія Бабкіна, Інгрет Костенко з команди Потапа і Анна Кукса з команди Джамали.

Підтримати Тіну Кароль та її підопічних прийшов Кирило Дицевич, виконавець головної ролі кращого серіалу цієї весни «Хороший хлопець». Після виконання Тіною, Олександром Клименком та Katya Chilly композиції на вірші Тараса Шевченка «Думи мої, думи», «хороший хлопець» вийшов на сцену з величезним букетом квітів і ніжно привітав зіркового тренера.

«Хороший хлопець» Кирило Дицевич розповів, які дівчата йому подобаютьсяНагадаємо, що драма «Хороший хлопець» очолила ТОП найбільш рейтингових серіалів весняного сезону. І вже на цьому тижні, з понеділка по четвер, о 21.00 на телеканалі «1+1» стане відомо чи згадає Даша Олега, і яку пастку для героїв на цей раз підготував Карпов.

Тим часом до грандіозного фіналу головного вокального проекту України "Голос країни-7" залишилося зовсім небагато часу. Вже наступної неділі, 23 квітня, о 21:00 на телеканалі "1+1" у суперфіналі глядачі визначать переможця, який завоює горде звання "голосу країни" та отримає головний приз - пісню, тримісячну ротацію на радіо "Хіт ФМ", кліп і квартиру в Києві.

Зауважимо, хто потрапив у фінал «Голосу країни 7».

Новини по темі