Тіна Кароль першою сформувала свою команду

Голос країни

Цього разу тренер запросила до своєї команди п'ятьох вокалістів.

Поділитися:

Після шостого дня «сліпих прослуховувань» зірковий тренер Голосу країни 8 Тіна Кароль обрала таких талановитих співаків:

Віктор Данюк

Попри молодий вік Вікторові довелося подолати чимало бід. Він ніколи не бачив свого батька, а матері не стало, коли йому було 8 років. Хлопця виховували старенькі дідусь і бабуся. Через постійні стреси у Віктора розвинулась онкологія: він пройшов два курси хіміотерапії та дві операції. Наразі 24-річний Віктор співає у хорі. Він сподівається, що на Голосі почнеться новий, щасливий виток його життя. Принаймні на «сліпих прослуховуваннях» йому пощастило вразити Тіну Кароль виконанням пісні PianoБой – Кохання.

Надія Боднарук

Надія разом зі своїм коханим створила гурт, який кладе на музику вірші відомих українських поетів. Однак її хлопець поїхав до Німеччини, а дівчина не бажає ставити крапку у своїй співочій кар’єрі. Вона мріє знайти на Голосі країни однодумців, щоб продовжити свій проект в Україні.

На «сліпих прослуховуваннях» дівчина виконала пісню Arilena Ara – Nentori.

Дмитро Стоян

Енергійний Дмитро – актор за освітою та музикант за призначенням. Став частиною трупи, яка показує вистави для дітей. Паралельно розвиває свій музичний гурт.

Сьогодні виконання пісні Tom Jones Kiss підкорило Тіну Кароль.

Єлизавета Байрак

Ліза мріє про велику сцену. Після того, як вона побувала беквокалісткою на виступі випускника Голосу Країни Влада Каращука, зрозуміла, що також хоче досягнути успіху. Дівчина вірить, що вокальне шоу їй у цьому допоможе.

Під час «сліпих прослуховувань» вона виконала пісню Zara Larsson – Symphony.

Марта Рак

Ця школярка понад усе мріє стати співачкою, однак батьки не вірять, що це гідна професія. Усе ж таки Марта йде до мети – на Голосі своїм виконанням пісні Злати Огнєвіч Пристрасть вона розвернула крісло Тіни Кароль.

 

Новини по темі