Тіна Кароль розповіла, як готується до Різдва

Тіна Кароль розповіла, як готується до Різдва | Різдвяна історія з Тіною Кароль | 1+1

Співачка дала відверте інтерв’ю.

Поділитися:

Ексклюзивно для журналу Viva! ведуча «Танців з зірками» та тренер «Голосу країни» Тіна Кароль розповіла цікаві факти про гала-концерти шоу «Різдвяна історія з Тіною Кароль», які вони готують разом із 1+1. Зйомки фотосесії для інтерв’ю відбулися в мальовничому каньйоні Антилопи в Арізоні.

«Цей проект розповідає про наші традиції та диво українського Різдва. Напіврелігійний, напівфолькльорний, напівестрадний жанр, який дуже популярний закордоном. В Україні такі проекти ще ніхто не робив. Я вірю, що поки живі традиції — жива країна. 2014 року спільно з 1+1 ми вже робили фільм «Різдвяна історія з Тіною Кароль». Моя мета — нагадати українцям про Різдво та фольклор: гадання, щедрівки, колядки, співи, вертеп, танці, кутю, 12 пісних страв. У ньому є культура, релігія та традиції для майбутніх поколінь».

Цьогоріч «Різдвяна історія з Тіною Кароль» стане масштабним концертом, який відбудеться у Палаці спорту. Артисти, спортсмени, громадські діячі і талановиті діти — Тіна Кароль збере найкращих для святкування найдушевнішої пори року.

У гала-концертах візьмуть участь найяскравіші зірки української сцени, до яких цього року була прикута найбільша увага: MONATIK, DZIDZIO, The Hardkiss, «Время и стекло», KAZKA, Олег Скрипка та ВВ, беz ОБМЕЖЕНЬ, «Жіночий Квартал», Michelle Andrade , KHAYAT та багато інших. Зірки покажуть спеціальні святкові номери.

Співачка стане ведучою вечора, а допомагати їй, як і в попередній «Різдвяній історії», буде Женя Лебедин — переможець проекту «Маленькі гіганти».

«Разом із телеканалом ми запросили до цього унікального проекту українських артистів, які заспівають колядки. До речі, долучити до цього їх було складно, бо у кожного — свій формат та глядач. Я хочу подарувати людям магію в ці чарівні дні», — говорить Тіна Кароль.

Подробиці майбутнього шоу залишаються в секреті, але дещо співачка розповіла:

«У проекті чинне місце займає благодійність. Проект «Здійсни мрію» та наш фонд «Полюс притяжения» намагатимуться здійснити мрії, тому що бажання і мрія — це різні поняття. Ми хочемо навчити мріяти дорослих людей. Все, горю кінець, ми повинні навчитися жити щасливо!» — розповідає артистка.

Виробництвом проекту займалася команда розважальних проектів 1+1 Продакшн разом із режисерами-постановниками Наталією Лисенковою, Наталією Ровенською та Марією Григоращенко.

Нагадаємо, святкові гала-концерти «Різдвяна історія з Тіною Кароль» відбудуться 22, 23, 24 грудня в Києві у Палаці Спорту. Телеверсію концертів можна буде побачити на 1+1 під час різдвяних свят.

Квитки на тепле новорічне шоу можна придбати тут.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: «Різдвяна історія з Тіною Кароль»: Українські зірки заспівають найвідоміші колядки на святковому концерті каналу 1+1