Тіна Кароль розповіла, чому відправила сина в Англію

Чому Тіна Кароль відправила сина вчитися в Англію

Зірковий тренер «Голос. Діти 3» відверто пояснила своє рішення відправити сина за кордон.

Поділитися:

Нещодавно відома співачка та зірковий тренер проекту «Голос. Діти 3» Тіна Кароль знялася у звабливій фотосесії для журналу «Viva!». В інтерв’ю для глянцю зірка телеканалу 1+1 розповіла, хто її надихнув на створення сміливих образів для зйомки.

Тіна Кароль також розповіла про свого сина Веніаміна. Хлопчик, який змусив усіх тренерів «Голос. Діти 3» танцювати під його трек «Бетмен, давай танцювати», вчиться в Англії. Тіна Кароль пояснила, що її рішення віддати сина на навчання в англійську школу пов’язана з декількома факторами.

Тренер каже, що вірить в Україну. На її думку, рівень української освіти зовсім не поступається британському. У нас є безліч чудових гімназій, університетів. Однак рішення відправити сина в Англію пов’язане з тим, що хлопчик росте без батька.

Я не хочу, щоб на нього дивилися з презирством чи навпаки поблажливо. Не хочу, щоб його дражнили в школі, щоб діти показували йому газети з новинами про мене. І не хочу, щоб він відчував себе зірковим хлопчиком, – щиро розповіла співачка.

Веніамін зараз живе в невеликому селищі з приватною школою. Там чудова екологія, навколо незаймані поля, фермерські господарства.

Зараз Веніамін розвивається, як звичайна людина із соціуму, а не через призму мами. Школа знаходиться в зеленій зоні Англії далеко від Лондона.

Тіна Кароль знайшла школу самостійно. Вона не змушувала сина переїжджати в іншу країну. Співачка запитала сина, чи хоче він навчатися саме там, він погодився.

Незважаючи на те, що Веня – дитина, він переконливо пояснює, що йому подобається, а що – ні. Я його слухаю. Всі повинні бути щасливими, – сміється Тіна.

Дивіться також, що надихнуло Тіну Кароль на створення кліпу «Твої гріхи» та голосуйте за найкращий чуттєвий образ співачки.