Тіна Кароль: «У Сашка Подоляна – діамантовий голос»

Зірковий тренер розповіла про таланти своїх підопічних.

Поділитися:

Тіна Кароль розкрила Еліні Іващенко секрети успішного виступуЗірковий тренер дитячого вокального шоу «Голос.Діти 3» Тіна Кароль поділилася враженнями від роботи з фіналістами Сашком Подоляном і Еліною Іващенко.

За словами Тіни Кароль, у Сашка живе душа дорослої людини, тому він і співає таким проникливим голосом. Зірковий тренер, яка нещодавно приміряла українське весільне вбрання, не перестає дивуватися, наскільки юний артист досконало розуміє серйозні речі.

Для мене це хімія, яка, впевнена, чіпляє кожного глядача. Саша володіє унікальним діамантовим голосом, – сказала Тіна Кароль про Сашка Подоляна.

Зауважимо, що 12-річний Сашко Подолян родом із маленького села Гибалівка Шаргородського району Вінницької області. Односельчани називають юнака «шаргородським діамантом» за його унікальний голос.

У минулому році Олександр Подолян підкорив глядачів оперним виконанням хіта Кузьми Скрябіна «Танець пінгвіна» на шоу «Маленькі гіганти». Після закінчення проекту збулася заповітна мрія хлопчика – він заспівав дуетом разом з відомим італійським тенором Робертіно Лореті.

Нещодавно в Сашка почалася мутація голосу, і хлопчик переживає, чи зможе він гарно заспівати у фіналі шоу «Голос.Діти 3». 

Нагадаємо, фінал третього сезону «Голос. Діти» відбудеться 4-го грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1».

Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування. У фіналі шоу зіркові тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних.

Переможець отримає звання Кращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато іншого.

Нагадаємо, фіналістами «Голос. Діти 3» стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.