Тіна Кароль: «Я дуже хочу написати пісню для Еліни Іващенко»

Зірковий тренер хоче продовжити співпрацю з Еліною Іващенко.

Поділитися:

4 грудня відбувся грандіозний фінал дитячого вокального конкурсу «Голос. Діти 3». За перемогу боролися шестеро фіналістів – Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

До суперфіналу дійшли Іванна Решко з піснею «Halo» співачки Beyonce, іменинник Влад Фенічко з композицією «Старі фотографії» гурту «Скрябін» та Еліна Іващенко з народною лемківською піснею.

Переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко розповіла про емоції після фіналуПереможницею третього сезону проекту «Голос. Діти» стала підопічна Тіни Кароль Еліна Іващенко. Дівчина отримала можливість записати пісню у професійній студії, зняти кліп і поїхати на тиждень у Disneyland Paris.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дивувала на проекті переможниця «Голос. Діти 3» Еліна Іващенко.

Після оголошення результатів глядацього голосування Тіна Кароль приєдналася до привітань рідних:

Коли ми вперше познайомилися з бабусею та дідусем Еліни, я пообіцяла, що їхню онуку нікому не дозволю ображати. Я завжди буду поряд.

Зірковий тренер збирається й надалі працювати зі своєю підопічною. Співачка зізналася, що хоче написати для Еліни пісню.

Ми продовжимо співпрацю. Я дуже хочу написати пісню для Еліни.

Влад Фенічко зізнався, що йому подарував MONATIK на день народженняПодарунки отримала не лише переможниця шоу. Перша леді України Марина Порошенко, яка вболівала за Анастасію Тарнавську, в прямому ефірі вручила дівчині особливий подарунок. Також своє 14-річчя на головній сцені країни відсвяткував фіналіст «Голос. Діти 3» Влад Фенічко. Він зізнався, що найцінніший сюприз йому влаштував зірковий тренер MONATIK.

Нагадаємо, пісню Тіни Кароль «Україна – це ти», яку зірковий тренер написала під час зйомок другого сезону «Голос. Діти», внесли до шкільної програми.

Нещодавно зірковий тренер разом із шістьома фіналістами «Голос. Діти 3» у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» презентувала нову дитячу пісню «Дитинство не втрачай».