Титул «Міс Україна 2019» отримала майстер спорту з гімнастики

Титул «Міс Україна 2019» отримала майстер спорту з гімнастики | Конкурс краси | 1+1
Фото: @missukraine_official

Вітаємо з перемогою!

Поділитися:

У четвер, 12 вересня, у Києві відбувся фінал конкурсу «Міс Україна 2019». Святкове дійство проходило в одному з найвідоміших концертних залів країни – Палаці «Україна».

За звання найпрекраснішої боролися 24 красуні. Гостей вечора та суддів дівчата вражали яскравою зміною вбрань та видовищними дефіле.

Членами журі стали представники українського шоу-бізнесу – прима-балерина Катерина Кухар, продюсерка Ірина Горова, співак Павло Зібров, ресторатор, учасник «Танців з зірками» (а віднедавна ще й депутат ВРУ) Микола Тищенко, директорка конкурсу Вікторія Кіосе та інші. Ведучим вечора був улюбленець публіки – шоумен Володимир Остапчук. А по-справжньому яскравим свято краси зробили зіркові гості – гурт «MOZGI», Оля Полякова, Dan Balan, TAYANNA, Michelle Andrade, Alekseev і не лише.

Так, перемогу одержала 24-річна студентка Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка Маргарита Паша.

Фото: @margoritapasha

Дівчина родом з Харківщини. Вона захоплюється політикою та має звання майстра спорту з художньої гімнастики. До слова, окрім права називатися найгарнішою українкою, Маргарита отримала грошовий приз – 400 тисяч гривень.

Та найцікавіше ще попереду. Тепер на Маргариту чекає конкурс краси «Міс Світу 2019», який відбудеться взимку в Таїланді.

Нагадаємо, усі охочі зможуть побачити грандіозний конкурс «Міс Україна 2019» 22 вересня на телеканалі 1+1.

Читай інші цікаві матеріали на нашому сайті:

1. Ідеальний базовий гардероб: 5 правил від Андре Тана

2. MONATIK випустив запальний кліп, що поверне тебе у спекотне літо

3. Кухар із чоловіком влаштують весілля в прямому ефірі «Танців з зірками»

4. 15 років разом: Оля Полякова чуттєво привітала чоловіка з кришталевим весіллям

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter