ТОП-5 найдорожчих десертів світу

ТОП-5 найдорожчих десертів світу
@sacherhotels

Рецепти відомих на увесь світ ласощів.

Поділитися:

- прикраса святкового обіду. Порція солодкого здатна підняти настрій та зарядити позитивними емоціями. Сьогодні ми підготували особливу добірку десертів, що справді спокушає. Про найдорожчі десерти світу - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 французьких десертів, які можна приготувати вдома

ТОРТ ЗАХЕР 

Захер - шоколадний торт, автором якого є австрійський кондитер Франц Захер. Це один із найпопулярніших та найдорожчих десертів світу. Посмакувати шоколадним тортом за оригінальним рецептом можна тільки у кав’ярні, що знаходиться поруч із віденською оперою CAFÉ SACHER.

@sacherhotels

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 причин закохатися у Відень із першої зустрічі

МОРОЗИВО GOLDEN OPULENCE

Вартість морозива Golden Opulence оцінюють у 1000 доларів. Його подають раз в місяць у нью-йоркському ресторані Serendipity 3. Це ванільне вершкове морозиво, прикрашене золотом в 23 карати. 

@hangrygirlsnyc

ПЕЧИВО МАКАРОН

Мигдальне печиво від французького шеф-кухаря П'єра Ерме оцінюють у 7414 доларів. Між двома маренгами різних смаків розміщений вершковий крем. Макарони мають різні кольори і продаються лише в Парижі і Токіо. 

@pierreherme

РИБАК НА ХОДУЛЯХ

Готель Fortress на Шрі-Ланці пропонує своїм відвідувачам оригінальний десерт "Рибак на ходулях" вартістю 14 500 доларів. У склад десерту входить італійський торт кассат з кремом і гранатом, прикрашений золотом, а також шоколадна фігурка рибака на ходулях. 

pinterest.com

ДЕСЕРТ FRRROZEN HAUTE CHOCOLATE

Десерт Frrrozen Haute Chocolate подаються у ресторані Serendipity 3 в Нью-Йорку за 25 000 доларів. Десерт приготовлений із різноманітних видів какао і найдорожчого у світі трюфелю. Страва прикрашена їстівним золотом. У вартість десерту входять золота ложка та золотий браслет, прикрашений діамантами. 

@serendipity.restaurant

Нагадуємо, що 1+1 продовжує роботу над новим проектом Король десертів. У реаліті кулінари проходитимуть випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів та доводячи свій талант та майстерність. Ведучим проекту Король десертів стане Володимир Остапчук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 десертів без шкоди для фігури