ТОП найголовніших кінопрем'єр осені 2018

Кінопрем'єри осені 2018

Дізнайтеся більше про головні прем’єри жовтогарячого сезону.

Поділитися:

Осінь безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 5-ти осінніх кінопрем'єр, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових комедій для чудового настрою

ПРОСТА ПОСЛУГА, 20 вересня

Подруга мами-блогера Стефані просить її про послугу. Після цього дівчина безслідно щезає. Тепер Стефані та Шон, чоловік зниклої подруги, повинні з’ясувати, в чому справа. 

 

СКАЖЕНЕ ВЕСІЛЛЯ, 4 жовтня 

Донька головного героя навчається за кордоном і раптово повідомляє батькам, що виходить заміж за француза. Згодом вона привозить авфрофранцуза знайомитися зі своїми батьками, і, як-то часто буває, батьки застрягли у своїх судженнях і не сприймають обранця доньки. Після цього в родині виникає купа проблем, які головні герої намагатимуться здолати на шляху до власного щастя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов та Потап презентували другий трейлер фільму «Скажене весілля»

ДОНБАС, 18 жовтня 

Сценарій фільму заснований на документальних матеріалах. Режисер Сергій Лозниця розповідає про події, що відбувалися на сході України. У центрі уваги – люди, вимушені пристосовуватися до життя в умовах, коли розпадаються інститути влади, сімейні та професійні зв'язки, коли речі перестають називатися своїми іменами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Маски-шоу» в Канні: як Георгій Дєлієв та Наталія Бузько представляли фільм «Донбас» на Канському кінофестивалі

ФАНТАСТИЧНІ ЗВІРІ: ЗЛОЧИН ГРІНДЕЛЬВАЛЬДА, 15 листопада

Продовження захоплюючої кінострічки “Фантастичні звірі” розповідає про план Гріндельвальда, який збирає під своє крило амбітних чарівників. Зупинити злого Гріндельвальда зуміє лише Албус Дамбулдор. Він заручається підтримкою колишнього учня Ньюта, і їх пригоди знову починаються!

ПОЧНИ СПОЧАТКУ, 22 листопада 

Фільм розповідає історію Майї, яка має керівну посаду в одній із мереж магазинів Нью-Йорка. Однак жінка хоче змінити життя, тож намагається влаштуватись до відомої своїми елітними магазинами Медісон-авеню. Лише дотепність і наполегливість можуть допомогти їй приховати відсутність диплому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес зачаровує красою у трейлері нової комедії (відео)