Тренер Голос країни Джамала розповіла про перший візит до нової квартири в Києві

Голос країни

Переможниця Євробачення 2016 зізналася, в яких умовах їй доводилося жити в Києві.

Поділитися:

Тренер Голос країни 7 Джамала вразила прихильників новим сміливим стилем (фото)Зірковий тренер сьомого сезону «Голос країни» та переможниця Євробачення 2016 Джамала розповіла в програмі «Світське життя» про стару та нову квартири, а також про сімейні плани.

Нагадаємо, що нещодавно українська співачка стала мешканкою столиці. Голова Києва Віталій Кличко урочисто вручив Джамалі ключі від трикімнатної квартири.

Очільник міста сказав, що така площа розрахована не лише на переможницю Євробачення 2016, а й на її батьків і дідуся, які зараз мешкають в Криму. За словами Джамали, вона давно мріє забрати свою родину до Києва.

Зараз мій дідусь дуже сильно хворіє, і я не знаю, як правильно організувати переїзд, – каже тренер Голос країни 7.

Переможниця Євробачення 2016 також зізналася, що вже давно мріяла змінити квартиру.

Сім років тому я сказала власниці своєї старої квартири, що переїду звідси лише у власну оселю. Вже давно варто було щось змінити, бо то щось протікає, то немає гарячої води, світла, – зізнається Джамала.

Після того, як Володимир Кличко, вручив співачці ключі від київської квартири, Джамала поїахала туди, щоб поглянути на нову домівку.

Я вже була всередині. Там є білі, іноді рівні стіни, – жартує співачка. – Проте квартира дуже світла і добра.

Джамала зізналася, що нову квартиру хоче облаштувати у мінімалістичному стилі. Вона любить, щоб було багато вільного простору.

Зірковий тренер Голос країни 7 також зізналася Каті Осадчій, яка нещодавно відсвяткувала свій день народження, що у своїй новій квартирі мріє зробити студію, яка згодом, можливо, перетвориться в дитячу кімнату.

Нагадаємо, що Джамала обере представника України на «Євробаченні 2017».

Новини по темі