MONATIK та Позитив створять власний гурт

MONATIK підтримає Позитива, розділивши з ним подвійне крісло

Поділитися:

Цієї неділі, 12 листопада, о 21:00 1+1 відбудеться другий ефір четвертого сезону найбільш  масштабного дитячого вокального проекту Голос.Діти.

Вже через декілька днів на сцену Голосу. Діти-4 вийде маленька фанатка легендарної джазової співачки Елли Фіцджеральд 10-річна Марія Єрмакова з Мінську, яка мріє стати справжньою «мамою джазу», та виконає на сцені культову пісню «Summertime». Компанію дівчинці недільного вечора складе юна вокалістка з найнижчим голосом в історії проекту 14-річна Єлизавета Яковенко з Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва: «Голос. Діти надихає на створення великої родини»

Також одними з учасників «сліпих прослуховувань» стануть справжній 9-річний блогер Євген Первухін із Краматорська та донька відомого білоруського хокеїста Олексія Калюжного 12-річна Анна з Мінську, яка прийшла у Голос. Діти-4, щоб стати прикладом для інших дітей, як для неї став її батько.

В рамках другого випуску «сліпих прослуховувань» між солістами гурту «Время и Стекло» розгорнеться справжня битва за червону кнопку. Так, Надя Дорофєєва наважиться зробити вибір без дозволу Позитива, і солісти навіть розсядуться на різні тренерські крісла:

Я натиснула на кнопку, не спитавши думки Позитива. Поки ми розвертались, він мене ледь не розірвав, - зізналась Надя у прямому ефірі Сніданку з 1+1.

Цікаво, що MONATIK підтримає Позитива, розділивши з ним подвійне крісло. Більше того, співаки створять  свій власний гурт «The brothers from another mothers». А для того, щоб зібрати команду дітей з магічним голосом, MONATIK у другому випуску навіть перетвориться на Гаррі Поттера. Відтворити образ йому допоможе Наталя Могилевська, яка на початку програми подарує співаку чарівну паличку на окуляри.

Зазначимо, що прем’єрний випуск Голосу. Діти пройшов з високими рейтингами. Так, рейтинг за аудиторією 18-54 (вся Україна) склав 6.2%, частка - 17.8%, за 18-54 (міста 50К +) - 5.8%, частка - 17.8%. Таким чином, прем'єрний випуск програми став лідером у слоті за обома аудиторіям і значно випередив найближчих конкурентів.

Нагадаємо, що у четвертому сезоні у команді кожного тренера є всього 12 місць. Так, після прем’єрного випуску до команди гурту «Время и Стекло» потрапили Олександр Гук, Софія Лозіна, а також Марія-Даніела Трахтенберг. Першими учасниками команди MONATIK стали Вероніка Коваленко, дует «Налиснички» і Данелія Тулешова. А Наталя Могилевська стала зірковим тренером Даніки Салюк, Валерії Фурман та Ернеста Гогія.

Дивіться четвертий сезон Голосу. Діти щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1, у якому після фіналу Танців з зірками продовжиться протистояння Наталі Могилевської та Наді Дорофєєвої вже у якості зіркових тренерів вокального проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Gangnam style по-українськи: Учасник Голосу. Діти-4 дав майстер-клас Руслану Сенічкіну і Нелі Шовкопляс