Тренери Голосу. Діти замилували чарівними фото зі свого дитинства

Дорофєєва і Джамала насмішили кумедними фото з дитинстві

І зізналися, чи слухняними тоді були.

Поділитися:

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей тренери найдобрішого вокального шоу країни Голос. Діти-5 розповіли, якими вони були у дитинстві та показали архівні кадри.

Артист Дзідзьо зізнався, що був дуже сором'язливою дитиною і гарно навчався. У 6 років він вступив до музичної школи, а в 10 вже вигравав на конкурсах всі призові місця. Але і побешкетувати майбутній артист міг. Дзідзьо згадує один вчинок, за який йому навіть було соромно:

«Якось у школі ми грали в таку гру: приходили раніше, ще до уроків, вимикали в класі світло, і як тільки хтось заходив — махали перед ним віником, щоб налякати. І от одного разу я був тим, хто махає віником. А в клас якраз зайшла вчителька, і вийшло, що я махнув віником просто перед її обличчям. Соромно було страшно! Просив вибачення».

Соліст гурту Время и Стекло, Позитив поділився, що також був дуже скромним, сором’язливим, але разом з тим, досить творчим.

Бездоганною поведінкою відрізнялася і його колега Надя Дорофєєва:

«Я у дитинстві була слухняною. Але якщо робила щось погане, то мене обов’язково ловили на цьому. Тому мені не вдавалося якось бешкетувати, і зараз я роблю все вже дорослою», — ділиться Надя.

Співачка та молода мама Джамала розповіла, що її дитинство було дуже насиченим, захоплюючим, музичним та сповненим спілкуванням з однолітками і дорослими. Джамала ділиться спогадами:

«Батьки мене не обмежували у моїй дитячій свободі, моїх інтересах та допитливості. Так, я розуміла, що не можна перебивати дорослих, у мене є режим дня, але водночас була максимальна свобода — доступ до музики, ТБ-програм, фільмів. Батьки регулювали мій доступ до ТБ, але я мала можливість дивитися «Хеллоу, Доллі!», «Охоронець» та інші фільми з приголомшливими саундтреками. Я дивилася і насолоджувалася музикою з цих кінофільмів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала: «У моїй команді діти, які вже є переможцями»

Надя Дорофєєва, Позитив, Дзідзьо та Джамала пройшли довгий шлях від дитячих конкурсів до звання найпопулярніших артистів українського шоу-бізнесу, їхні хіти посідають вершини музичних чартів. Сьогодні артисти діляться своїм досвідом з маленькими вокалістам проекту Голос. Діти-5 та допомагають їм знайти свій шлях до музичної мрії.

Ще більше цікавих виступів і яскравих вокалістів можна побачити в новому сезоні Голос. Діти-5 щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос діти-5: На які акробатичні трюки здатен Позитив заради учасників