Три надемоційні виступи Арсенія Журавля, які торкаються серця

Голос країни
Голос країни-9: Найкращі виступи Арсенія Журавля
1plus1.ua

Добірка номерів, яка не залишить вас байдужими.

Поділитися:

Арсеній Журавель вже у 13 років почав давати свої перші уроки вокалу молодшим дітям. А після закінчення школи пішов працювати ведучим у караоке. Хлопець прийшов на Голос країни, аби пробитися в український шоу-бізнес, стати відомим артистом і забезпечити своїй мамі безбідне і комфортне життя.

На етапі сліпих прослуховувань Арсен співав чуйну композицію «Take On Me» гурту А-На. До талановитого співака розвернулися усі чотири тренери. Хлопець обрав команду Потапа, у складі якої продовжив боротьбу за перемогу у головному вокальному шоу країни.

У вокальних боях хлопець зійшовся із Наталею Корніленко. Вдвох вони емоційно заспівали  відому пісню Скрябіна «Спи собі сама» легендарного гурту Скрябін. Потап вирішив, що Арсеній у вокальних батлах був сильнішим і дав йому пропуск до наступного етапу.

Для «нокаутів» Арсеній Журавель обрав пісню Lady In Red. Виступ учасника змусив тренера Потапа запросити його сісти на друге крісло. Після чого інші виконавці вже не змогли змістити Арсенія з четвірки лідерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто співатиме у прямих ефірах Голосу країни-9

Новини по темі