Три питання зірковій мамі Лілії Ребрик, яка все встигає

Лілія Ребрик: Три питання зірковій мамі, яка все встигає | Цікаві факти | 1+1
Фото: instagram/liliia.rebrik

У неї є чому повчитись.

Поділитися:

Українська акторка та телеведуча, зірка серіалу «Великі Вуйки» Лілія Ребрик вражає своїх шанувальників дивами тайм-менеджменту. Так, зірка працює з декількома проектами одночасно, їздить на гастролі та виховує двійко дітей. Видається, що для неї в добі не 24, а цілих 48 годин!

У своєму інтерв’ю для 1plus1.ua Лілія підтвердила – з часом вона справді на «ти». І люб’язно погодилась на наш цікавий бліц.    

Поділіться рецептом найшвидшого сніданку для малечі.

Мої діти обожнюють сир зі сметаною та цукром. А ще я дуже швидко готую сирники, для мене ця страва – справжній порятунок. Доньки Діана й Поліна їх дуже люблять. Інгредієнти за роки практики вже можу змішати із заплющеними очима, тому витрачаю на процес мінімум часу.

Опишіть ідеальний відпочинок на одинці з собою.

Я відпочиваю за кермом. Це мій особистий простір і час на спілкування із собою. Заледве користуюсь послугами водіїв, хіба, коли дуже втомлена. На ефіри теж їжджу самостійно. Дуже люблю кататися нічним містом, коли на дорозі немає авто. І чомусь мене особливо чарують мости.

Люблю в автіці слухати музику, особливо душевні пісні. Але інколи вони на мене справляють занадто сильне враження. От сьогодні їхала зранку на ефір і слухала пісню Скрябіна «Мам». Наревілася (сміється), слів немає. Але це того варте.

Фото: instagram/liliia.rebrik

Без чого не обходиться ваш щоденний догляд за собою?

Обов’язково змиваю косметику. Мені не вистачає якоїсь «наждачки» для обличчя – люблю, щоб шкіра аж скрипіла від чистоти. Завжди вмиваюсь пінкою, потім протираю обличчя тоніком і наношу нічний крем.

Та, як не крути, найкраща косметика кожної жінки – щасливі, закохані очі. Вони сяють навіть, коли трохи втомлюєшся.

Більше цікавих новин про Лілію Ребрик читай тут:

1. Лілія Ребрик показала, як танцює її маленька донька

2. Лілія Ребрик захопила граційним стрибком (фото)

3. Лілія Ребрик заінтригувала світлиною у весільній сукні

4. Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

5. Лілія Ребрик показала солодкі світлини з маленькими доньками

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.