Три українські міста, де готують найсмачніші французькі страви

Французька кухня в Україні: де смачно поїсти в Івано-Франківську, Одесі та Києві
Фото: @paulbocuse_officiel

Руслан Сенічкін назвав українські ресторани, які славляться вишуканою європейською кухнею та особливою атмосферою Франції.

Поділитися:

Сьогодні, 14 липня, у Франції відзначають День взяття БастиліїНайфеєричніші святкування Дня Незалежності в різних країнах (фото). Офіційні святкування в цей день можуть і не вразити вибагливого мандрівника, проте веселощі та емоції місцевих жителів запам’ятаються надовго.

Ведучий програми Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним визначив найкращі заклади харчування з французькою кухнею.

Для того, щоб скуштувати традиційні франзуцькі страви не обов’язково далеко їхати. Достатньо опинитися в Івано-Франківську, Одесі чи Києві.

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Ресторан Corassini.

Ресторан розташований в самому центрі міста Івано-Франківськ. Концепція закладу побудована на інтеграції сучасного дизайну в історичне середовище. Corassini славиться своїми приємним інтер’єром, спокійною музикою та професійним обслуговуванням. Руслан Сенічкін високо оцінив класичну французьку кухню закладу та оригінальні подачі страв.

Поки готується Ваше замовлення – заплющте очі і на хвилинку уявіть, що ви в Парижі, – кажуть у Corassini.

ОДЕСА. Ресторан Sophie cafe

Живий звук фортепіано, приємне мерехтіння свічок, смачні вишукані французькі страви та першокласне обслуговування налаштовують на приємний відпочинок. Ресторан має власний винний льох і терасу з камiном. Руслан Сенічкін нагородив Sophie cafe за європейську та сучасну концепцію закладу.

Наша кухня звучить в унісон з новітніми гастрономічними трендами, – кажуть у Sophie cafe.

КИЇВ. Булочна-кондитерська Грегуар

Особливий аромат і неповторний смак французької випічки подарує жителям Києва неабияке задоволення. Руслан Сенічкін гарантує, що Грегуар запамятається відвідувачам виробами з хліба, створеними за традиційною рецептурою.

Грегуар має неповторний аромат і смак, тому зранку так і хочеться сказати: «Бонжур», – кажуть у кондитерській.

Нагадаємо, що нещодавно Руслан Сенічкін вибрав п'ять найкращих ресторанів Львова, де можна смачно поїсти, весело провести час і зануритися в особливу атмосферу стародавнього міста.