Три виступи Карини Арсентьєвої, які тренери назвали феноменальними

Голос країни
Карина Арсентьєва - усі виступи учасниці Глосу країни-9
1plus1.ua

Як дівчина з помідорного містечка дійшла до прямих ефірів Голосу країни-9.

Поділитися:

Карина Арсентьєва здобула на Голосі країни славу дівчини з помідорного краю. Вокалістка справді більшість часу допомагала батькам збирати помідори. Але своїм покликанням завжди вважала музику, тому і прийшла на Голос країни. Пропонуємо згадати шлях дівчини від сліпих прослуховувань до прямих ефірів.

На сліпих прослуховуваннях Карина Арсентьєва виконала пісню I will always love you іменитої співачки Вітні Х'юстон. Вона розвернула до себе усі чотири тренерські крісла. Тіна Кароль навіть була заблокована і не змогла боротися за талановиту співачку. Карина обрала команду Потапа, у складі якої дійшла до прямих ефірів.

У вокальних двобоях Карина зійшлася з Катериною Гудим. Вони виконали пісню Cheap Thrills у 8 випуску Голосу країни. Після складних баталій між тренерами, Потап вирішив, що Карина все ж була сильнішою і проходить далі.

Феноменальним був виступ Карини Арсентьєвої у вокальних нокаутах. Дівчина  виконала надскладну композицію The Diva Dance, яка була саундтреком до фільму П’ятий елемент. Тренер Потап запросив дівчину сісти на перше місце. Таким чином талановита вокалістка з народу пройшла до прямих ефірів Голосу країни-9.

Як складатиметься далі доля Карини на Голосі країни, і чи вдастся вокалістці здобути перемогу у вокальному проекті, дивіться у наступних випусках Голосу країни-9.

Новини по темі