Троянда для Ніки та 9 тис. шанувальників: Як пройшла фан-зустріч з акторами Школи (відео)

Школа

Що вразило акторів та їхніх прихильників.

Поділитися:

Він подолав 450 км, приїхавши з Миколаєва до Києва, аби побачитися з улюбленою акторкою Іриною Кудашовою – героїнею серіалу . У руках 20-річного Віктора – червона троянда, у серці – надія, що сам передасть квітку юній кінозірці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фоторепортаж: Як фанати Школи зустрілилися зі своїми кумирами

Витратив свою стипендію, щоб приїхати сюди. Хочу вручити Ірині Кудашовій троянду – дуже гарну, як сама акторка, – говорить Віктор.

Віктор був одним із прихильників Школи, які прийшли на фан-зустріч із кумирами в торговельному центрі Гулівер. Щоб бути якомога ближчими до зірок, вони почали збиратися ще за годину до початку події. Тоді ще ніхто не очікував, що на «побачення» з акторами прийде 9 тис. людей (це при тому, що на захід зареєструвалася куди менша кількість осіб).  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкрутіша пара Школи відповіла на запитання прихильників

Я приїхав із Броварів заради того, щоб на власні очі побачити акторів Школи, – зізнається школяр Назар.

Торговим центром лунає саундтрек серіалу «Там, де ми є» у живому виконанні гурту Антитіла – у супроводі гучних вигуків та оплесків фанатів Школи. Їм не віриться, що ось-ось улюблені герої «зійдуть» з екранів. Тим часом актори також із трепетом чекають своєї появи перед публікою, адже на більшість із них слава «впала блискавкою» саме завдяки Школі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками Школи: Яніна Андрєєва зізналась, що спільного у її доньки з Веронікою

Досі не можу повірити, що це все зі мною відбувається. Круті емоції! – зізнається Ірина Кудашова, виконавиця ролі Ніки.

Я дуже вдячна усім, хто прийшов на зустріч. Вони знайшли час, щоб почути нас, сфотографуватися. Дуже цінно, що вони проживуть разом із нами певний період свого життя, – говорить Альона Курта, виконавиця ролі завуча Дарини Петрівни.

Зі слів прихильників Школи, вони зацікавилися серіалом, адже стрічка «показує реальне життя». Вони впізнають себе та своїх знайомих у героях, співпереживають їм та, звісно, захоплюються вродою акторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завуч Дарина Петрівна зі Школи розповіла, як вживалася у свою роль

У серіалі показують життєві історії. Справді часто багато проблем приховують вчителі. Можливо, завдяки Школі вони подивляться на себе з іншого боку, а школярі також переглянуть свою поведінку, – говорить Марійка, яка приїхала на зустріч з міста Ірпінь.

Намагаюся не пропускати жодної серії серіалу. Найбільше мені імпонує героїня Ніка, адже вона ні на кого не зважає, фарбувє волосся, хоча їй кажуть, що це негарно. Вважаю, що я – частково Ніка, адже люблю фарбувати волосся, – ділиться прихильниця серіалу Вікторія.

Найбільше мені подобається герой Паша. Думаю, він мрія усіх дівчат, – зізналася школярка Людмила.

За деякий час омріяне стає реальністю: актори стоять перед шанувальками, роздають автографи, роблять селфі з тисячами прихильників та відповідають на їхні запитання.

Прикметно, Школі вдалося об’єднати чимало сімей. Так, на зустріч деякі школярі прийшли з батьками, з якими вечорами дивляться, тепер уже улюблений, серіал та вже чекають на його другий сезон.

Я виховую чотирьох дітей – і ми разом дивимося Школу. Це справді цікавий, молодіжний серіал. Тішить те, що він український і що розповідає реальні історії, – ділиться Олена, яка прийшла на подію зі своїми дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підкорити Instagram: Поради блогерки Лоли зі Школи

Новини по темі