Актриса Нургюль Ешілчай: Біографія, особисте життя, фільмографія та фото

Сім'я, найкращі ролі та фотографії зірки серіалу Уламки щастя Нургюль Ешілчай.

Поділитися:

Зірка найдраматичнішої прем’єри сезону – турецького серіалу про любов Уламки щастяНайвродливіші актриси турецьких серіалів (фото) – Нургюль Ешілчай відома далеко за межами Туреччини. Армія прихильників акторки налічує мільйони глядачів.

БІОГРАФІЯ НУРГЮЛЬ ЕШІЛЧАЙ

Справжнє ім’я театральної та кіноактриси – Нургюль Гюльтекін. Вона народилася 26 березня 1976 р. в Афьон-Карахісарі, Туреччина. Нургюль освоювала сценічну майстерність в інституті в Анталії і сценічній школі університету Ескішехір. Після випуску майбутня турецька зірка виконала кілька головних ролей на сцені та почала працювати кіноактрисою.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ НУРГЮЛЬ ЕШІЛЧАЙ

У 2004 році Нургюль Ешілчай вийшла заміж за турецького актора та продюсера Джема Езер. У 2005 році в акторів народився син Осман.

Діти завжди довіряють своїм батькам, тому вважаю великим злочином заподіяти їм біль. Зі своїм сином я завжди намагаюся проводити якомога більше часу, – каже актриса.

Проте щасливе подружнє життя Нургюль Ешілчай тривало не довго. У 2010 році вона і Джем Езер розлучилися.

Нургюль Ешілчай інколи публікує у своєму Instagram зворушливі фото з сином, чим засвідчує, наскільки гарно та весело вони проводять час разом.

ФІЛЬМОГРАФІЯ НУРГЮЛЬ ЕШІЛЧАЙ

Турецька актриса підкорила мільйони сердець не лише завдяки своїй красі, а й тим, що Нургюль вміє майстерно перевтілюватися у своїх героїнь – в комедії, драмі чи любовній історії.

Кінодебют Нургюль Ешілчай відбувся в 1998 р. У 2001 турецька актриса отримала нагороду за «Найкращу жіночу роль» у фільмі Водоспад на 45-му золотому кінофестивалі Антальї. Всього атриса зіграла близько в 30-ти фільмах і серіалах.

Я зробила все можливе, щоб люди сказали: вона добре підходить для кіно! – каже Нургюль.

УЛАМКИ ЩАСТЯ З НУРГЮЛЬ ЕШІЛЧАЙ

Серед найяскравіших фільмів із Нургюль Ешілчай – Уламки щастя – історія про долю двох сімей з різних прошарків суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують дітей одна одної. У драмі про чужих дітей головні герої боротимуться з соціальною нерівністю та жертвуватимуть собою задля щастя своїх дітей.

Партнером Нургюль Ешілчай по знімальному майданчику став популярний турецький актор Еркан ПетеккайСекс-символ Туреччини показав дивовижні відео з відпочинку в Африці.

Нагадаємо, що скоро 1+1 покаже глядачам найдраматичнішу прем’єру сезону – турецький серіал про любов Уламки щастя.