У чвертьфіналі «Ліги сміху» учасники команд стануть модними експертами

Чвертьфінал Ліги сміху - дивіться на 1+1

Три команди змагатимуться за місце в півфіналі.

Поділитися:

Сьогодні, 19 жовтня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть чвертьфінал четвертого чемпіонату України з гумору «Ліга сміху» від студії «Квартал 95». До цього етапу дійшли шість команд, і три з них — «Луганська збірна» з тренером Євгеном Кошовим, «Вінницькі» з Олею Поляковою та «Стадіон Діброва» і Юрій Ткач — завтра змагатимуться за місце в півфіналі. Головною темою випуску буде мода, гумористи представлять своє бачення особливостей стилю французів, англійців та українців.

Команда «Вінницьких» покаже номер про французьку моду. «Слухай ти, якщо ви мені зіпсуєте колекцію, то побачити Париж і померти тобі за щастя буде. У мене 2 кредити в Жмеринці, тож повертатись туди я не планую», — погрожуватиме дизайнер моделі Олі Поляковій на французькому фешн-показі.

Про вітчизняну моду жартуватимуть учасники «Стадіону Діброва». Юрій Ткач буде доводити знайомим, що в стилі розуміється не гріше, ніж вони: «У вас шльопанці зі шкарпетками – і у нас шльопанці зі шкарпетками. У вас є ланцюжки – і у нас є ланцюжки, тільки тобі мама подарувала, а Кирило за свій відсидів».

Англійську моду покаже «Луганська збірна». Євген Кошовий влаштує модну революцію, закликатиме чоловіків сміливо ходити в спідницях і навіть запропонує свої речі: «Доношувати одяг за старшими — це нормально.  Ласточкін же доношує колишню партнерку Ткача по «Танцях з зірками».

У театральному конкурсі з зіркою глядачі побачать виступ про останній день життя О. С. Пушкіна, сцену під назвою «Одного разу в театрі» й квартиру фаната «Ліги сміху».  Фінальний конкурс буде музичним: учасники вибачаться перед усіма, над ким жартували, спробують заспівати хіт Селін Діон і виконають «Медичний реформанс».

Оцінювати виступи гумористів буде зіркове журі: співачка Надя Дорофєєва, актор Станіслав Баклан, танцюрист Влад Яма і гуморист Ігор Ласточкін. За результатом їхніх оцінок, одна з команд залишить проект.