У Катерини Бегу є хлопець

Голос країни
У Катерини Бегу є хлопець

Нові подробиці з особистого життя та залаштунків проекту від півфіналістів Голосу країни-9.

Поділитися:

Учасники популярного проекту Голос країни-9 розповіли про своє особисте та професійне життя, про подробиці участі в проекті та подальші плани в новому квітневому номері «VIVA!». Глянцеве видання за відгуками читачів обрало вісім фаворитів. Серед них: брати Таранцови та Вікторія Олійник з команди MONATIK, підопічні Потапа Вікторія Ягич та Карина Арсентьєва, півфіналісти проекту Девід Аксельрод та Андрій Хайат та В’ячеслав Кретов і Катерина Бегу з команди міжнародного артиста Dan Balan.

Колишня учасниця команди Dan Balan, Катерина Бегу, яка минулого ефіру покинула проект Голос країни, відверто розповіла про найближчих людей, які підтримували її творчість та вболівали за неї під час участі в проекті.

«Мої батьки завжди радили робити мені те, що я відчуваю. Моя мама – сильна і мудра жінка, вчила мене робити те, що виходить на всі 100% і прислуховуватися до своїх почуттів, адже тільки я сама можу обирати вірний шлях», - розповіла Катерина.

фото: @biehukateryna

Дівчина також вперше розповіла про своє особисте життя:

Так, у мене є хлопець. Він не ревнує мене.

Кожен раз, коли він говорить мені слова підтримки чи дає пораду, я розумію, що обрала для себе правильну людину», - додала учасниця.

Ще більше цікавих фото, подробиць та вражень від проекту учасників «Голосу країни-9» ви знайдете на сторінках нового номеру популярного глянцю «VIVA!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це було круто — відчути його потік енергії», — Катерина Бєгу про виступ із Dan Balan

Новини по темі