У Києві покажуть шедеври фестивалю Cannes Lions

У Києві покажуть шедеври фестивалю Cannes Lions

110 хвилин неймовірних рекламних роликів 2017 року.

Поділитися:

Чи бувало так, що вас смішив сюжет рекламного ролика, а не його недолугість?

Чи бувало так, що вам хотілось плакати, дивлячись рекламний ролик не тому, що він поганий,  а тому що він – зворушливий?

Чи бувало так, що ви чекали реклами, тому що її цікаво дивитись, а не тому, що вам треба було відійти?

Якщо НІ – значить, ви ще не бачили справжньої реклами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперсімка: найкращі з фестивалю Cannes Lions 2017

Уявіть, що реклама може стати для вас цікавим досвідом, а її ідея – новою історією. Звичне відчуття, що вам «промивають мозок», замінить зовсім інший спектр емоцій, де будуть сміх, співчуття і задоволення. Реклама стає багатосюжетним фільмом з улюбленими акторами та якісними спецефектами, який варто подивитися на великому екрані у кінотеатрі.

З 11 до 18 жовтня в мережі кінотеатрів Multiplex у 9-ти містах України відбудеться показ «Тиждень шедеврів Cannes Lions» – найкращі рекламні ролики 2017 року. Це – 110 хвилин відеоробіт, які підкорили жюрі найпрестижнішого Міжнародного фестивалю креативності у Каннах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 кумедних рекламних роликів, що швидко покращують настрій

Над створенням цих відеошедеврів працювали найкращі креативні команди, а головні ролі зіграли зірки, яких ви навіть не могли уявити в такому амплуа –  Джон Малкович, Крістофер Уокен, Стівен Хокінг, Джастін Тімберлейк та інші. Така реклама стає явищем поп-культури і не ознайомитись з нею це те саме, що не подивитись останній фільм Гая Річі чи Даррена Аронофскі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Cannes Lions 2017: перший «Лев» України

«Тиждень шедеврів Cannes Lions”» – це можливість ознайомитись з останніми трендами короткого комерційного метру та знайти предмет для обговорення зі своїми колегами, друзями та родиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рекламних роликів про дітей, що зачіпають за серце

«Тиждень шедеврів Cannes Lions» проходить в Україні у рамках Днів креативності – цілої низки подій, які демонструють, що креатив є важливим у різних сферах діяльності.  Це – найсміливіший захід для справжніх інтелектуалів. Кіно-, шоу-бізнес, політика, суспільство, технології, стартапи, бізнес, громадські діячі та знаменитості – тут будуть обговорювати всі теми, де інновації та неординарність – ключ до виживання та успіху. Метою заходу є об'єднати технології та творчість, продемонструвати невичерпні можливості креативних індустрій, надихнути професіоналів, мотивувати молоде покоління до прагнення творити та створювати, і головне – дати прискорення позитивним змінам у нашому суспільстві.

Додаткова інформація про заходи доступна на сайті creativitydays.in.ua, квитки та розклад сеансів – на сайті multiplex.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рекламних роликів з унікальними спецефектами