«У мене є слабкість - я люблю їсти на ніч» - зізнався ведучий «Їмо за 100» Олексій Душка

Наступної суботи, 8 вересня, глядачі каналу «1+1» побачать перший випуск нового кулінарного проекту Олексія Душки «Їмо за 100».

Поділитися:

Напередодні прем'єри ведучий прикрасив обкладинку тижневика «Телескоп», де розкрив в інтерв'ю секрети нового проекту, а також розповів про особливості свого харчування та батьківство. В інтерв'ю ведучий зізнався, що його найбільша слабкість – це любов до їжі:

«Я люблю їсти на ніч – протягом робочого дня просто не вистачає часу нормально харчуватися. А їжа для мене - це величезне задоволення, тому мені складно боротися з цією малокорисною звичкою. Незважаючи на всі знання про продукти харчування, якими я володію, іноді хочеться якусь гидоту. Тому я пішов на компроміс: дозволяю собі з’їдати щось смачненьке, що дарує мені емоції, але в але в маленькій кількості», - відверто заявив Олексій.

У проекті «Їмо за 100» Олексій Душка поділиться з глядачами та своїми зірковими гостями секретами здешевлення популярних ресторанних страв:

Найчастіше проблема в приготуванні будь-яких вишуканих ресторанних страв полягає в пошуку інгредієнтів та їх вартості. Але якщо розуміти «анатомію» продуктів, можна знайти недорогу альтернативу абсолютно всім інгредієнтам.

Так, наприклад, для десерту Тірамісу потрібний дорогий сир Маскарапоне. Але якщо знати, що Маскарпоне - це сир з молочних вершків, стає зрозуміло, що замінити його можна на звичайну сметану, яка коштує в 3 рази дешевше », - інтригує ведучий.

Хто тепер готує в сім'ї , на чому можна і не можна економити на кухні, і хто надихнув ведучого на новий проект - читайте в свіжому номері журналу «Телескоп».

Дивіться проект «Їмо за 100» з 8 вересня щосуботи о 10:00 на каналі 1+1.

Нагадаємо, 8 вересня відбудеться прем'єра нового кулінарного проекту «Їмо за 100», в якому Олексій Душка спробує довести українцям, що вдома можна поїсти так само смачно, як і в ресторані. При цьому в закладі за вишукану страву доведеться заплатити чимало грошей, а Олексій розповість, як її приготувати власноруч і витратити менше 100 гривень, щоб нагодувати усю родину. Кожен випуск «Їмо за 100» на кухні Олексію допомагатиме зірковий гість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: гранола Олексія Душки