У Міняю жінку дружина спробує перевиховати ледачого чоловіка

Міняю жінку
09:30
Будні

Сьогодні глядачі побачать, як дружинами обміняються родини з кардинально різними поглядами на життя. 

Поділитися:

Однією з родин, яка взяла участь у проекті, стала пара з Харкова. Тато Еміл – власник автосервісу, а мама Юлія – доцент Харківського національного університету. Разом вони виховують трьох дітей: сина Даниїла, доньок Мілану та Амелі.

«Для мене Юля – ідеал дружини. Але іноді в неї зависокі вимоги до мене та нашої родини, через що в нас стаються невеликі сварки. Можливо, на проекті вона побачить іншу формулу ідеальних сімейних стосунків та змінить своє ставлення. Можливо, і я почну цінувати її ще більше», – розповідає чоловік.

Ще однією родиною, яка наважилася на обмін, стала пара з  містечка Новодністровськ Чернівецької області. Головною проблемою цього молодого міста є безробіття, яке торкнулось і героїв сьогоднішньої програми. Дмитро вже вісім місяців не працює та грає в комп’ютерні ігри, а його дружина Катерина займається вихованням двох дітей. Головний прибуток, на який живе родина – виплати від центру зайнятості.

«Сподіваюсь, що моя дружина потрапить в гірші умови, ніж ми маємо зараз. Тільки тоді вона зможе відчути, що в нашій родині все не настільки погано.  Щоб вона приїхала і сказала, як скучила за нами», - коментує Дмитро.

Юлія адаптуватиметься до життя у провінційному містечку та намагатиметься перевиховувати нового чоловіка. Найбільше враження на неї справлять умови, в яких живе родина, та відсутність іграшок у дітей. Катерина спробує вразити нового чоловіка, кардинально змінивши зовнішній вигляд. Особливо складним випробуванням для неї стане лекція з міжнародної економіки для студентів в університеті, яку вона має провести на правах господарки нового дому.

Чи впорається звичайна домогосподарка з такими викликами та чи зможе Юлія перевиховати ледачого чоловіка, ви зможете побачити у новому випуску реаліті Міняю жінку сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, за правилами проекту, 3 дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після 6 днів родини зустрічаються, діляться враженнями та намагаються змінити своє подружнє життя на краще.

 

Новини по темі