У новому випуску Ліги сміху стане відомо ім'я володаря Літнього кубка-2018

Ліга сміху на 1+1: в новому випуску стане відомо ім'я володаря Літнього кубка-2018

Команди гумористів втретє боротимуться за Літній кубок.

Поділитися:

У п'ятницю, 12 жовтня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть новий випуск, в якому команди гумористів будуть втретє боротися за Літній кубок Ліги сміху.

Головною фішкою третього Літнього кубка стало те, що ніхто з тренерів не грав за команду, з якою виступить цього разу. Минулої п'ятниці глядачі телеканалу 1+1 побачили виступи п'яти команд, а цього разу гумористичні номери покажуть «Ветерани космічних військ» і новий тренер команди Олена Кравець, «Ніколь Кідман» і Гарік Бірча, «Чужорідний театр абсурду Горобчик» і Оля Полякова, «Шлюб ромашка» і тренери Танька і Володька, «Прозорий гонщик» і Євген Кошовий.

«Спонсор нашого виступу - дошки на цій сцені. Дошки на цій сцені - якби не вони, ми б тут не стояли», - розпочала свій виступ команда «Ветерани космічних військ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як чоловік Дорофєєвої зреагував на її роль у романтичній комедії

Після повернення на сцену «Ліги сміху» Олена Кравець перетвориться на школярку, адже в її планах було зустрічати ветеранів. «Ми дякуємо Вам за сонце на небі, за травку, за вітер у полі», - розпочала зустріч тренер. «Олено, ми не ті ветерани. Ми ветерани космічних військ», - відповіли учасники команди.

Новий тренер команди «Ніколь Кідман» Гарік Бірча показав пародії одразу на декількох зірок «Ліги сміху», Володимира Зеленського, Влада Яму, Євгена Кошового, Юрія Ткача, Надю Дорофєєву, Антона Лірника. А ось пародія на Стаса Боклана у виконанні нового тренера команди викликала особливо бурхливі овації зали. «Єдину жінку полюбити складніше, ніж зіграти роль, я щиро, палко покохав би обох – і Кідман, і Ніколь», - процитував Стаса Боклана Бірча.

Нагадаємо, минулого року Літній кубок дістався командам «Відпочиваємо разом» з Хмельницька та Луганській збірній під керівництвом Олени Кравець.

Дивіться другу частину Літнього кубку Ліги сміху в п'ятницю о 20:15 на телеканалі 1+1, після чого о 22:20 глядачі побачать новий випуск україномовного гумористичного проекту «Ігри приколів».